Bölgesel Zayıflama Yöntemi ile İnatçı Yağlardan Kurtulabilirsiniz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Bazı kadınlar genel anlamda kilosundan şikayetçi olmasa bile vücudunda diğer bölümlere göre daha kilolu olan ve görünüm olarak kendisini rahatsız ettiği yerler bulunabilmektedir. Bu noktada bölgesel olarak incelmenin sağlanması gerektiği görülmektedir. Fakat bazı bölgelerde diyet ve spor yapılmasına rağmen gerekli olan incelme sağlanamaz. Bölgesel zayıflama ise bu noktada devreye girer ve kişinin istemediği bölgedeki yağlardan kurtulabilmesine yardımcı olabilir. Yalnız bölgesel incelme işleminin temel olarak bir kilo azaltma yöntemi olmadığını bilmeniz gerekmektedir. Bu işlemle sadece vücudun belirli yerlerinde biriken yağlar azaltılmaktadır.

Herkes birbirinden farklı vücut yapısına sahiptir. Gerek genetik olarak gerekse çeşitli sebeplerle beraber yıllar içerisinde vücudumuzda yağlanma gibi sorunlar meydana gelebilmektedir. Aynı zamanda bu şekilde oluşan yağlanma vücutta homojen bir şekilde yayılmamaktadır. Özellikle belli başlı alanlarda daha fazla depolanması gibi durumlar meydana gelebilmektedir. Bu depolanan yağlar diyet veya düzenli egzersiz ile zaman içerisinde kaybolmadığı gibi aynı zamanda artış da gösterebilmektedir. Bu tarz yağlar genellikle inatçı yağlar olarak da adlandırılmaktadır.

Bölgesel Zayıflamada Kullanılan Yöntemler

Kişilerde bölgesel yağlanma sorunu ağırlıklı olarak basenlerde, kalçalarda, göbekte ve üst bacakta meydana gelmektedir. Bu yüzden vücut orantısız olan bir görünüme sahip olacaktır. Bölgesel zayıflama ise sadece bu orantısız görünümü yok etmek için tercih edilmelidir. Bölgesel incelme noktasında tercih edilmekte olan yöntemler ise soğuk lipoliz, zeltiq coolscupting, EmSCulpt, BodyFX, UltraShape 3, VShape, VelaShape 3 şeklindedir. Bu yöntemlerden birisi tercih edilerek kişinin vücuduna yer alan bölgesel fazlalıklardan kurtulması amaçlanmaktadır.

Bölgesel zayıflama sırasında kullanılmakta olan yöntemlerin hepsi o bölgede birikmiş olan yağ hücrelerinin büzüşerek veya parçalanarak bölgeden uzaklaşmasını hedeflemektedir. Bu işlemlerin yapılmasından sonra ise diyet ve spor yapılmasıyla beraber inatçı yağlar vücuttan daha kolay bir şekilde uzaklaştırılabilmektedir. Parçalanmış olan yağ hücreleri diyet ve sporun etkisiyle daha kısa süre içerisinde vücuttan atılabilecektir. Bu noktalara dikkat edildiği takdirde tedaviden daha iyi sonuç alabilmeniz mümkündür. Bölgesel incelme bir kilo verme programı olmadığı için normalde de fazlalıklarınız bulunuyorsa ilk olarak bu fazlalıklarınızı vermeli ve sonrasında bölgesel incelme yoluna gitmeniz gerekir.

Hangi Yöntem Tercih Edilmelidir?

Bölgesel olarak fazlalıkları bulunan ve bundan kurtulmak isteyen kişiler hangi yöntemi tercih etmeleri gerektiği noktasında çok fazla soru işareti yaşayabilmektedir. Karşınıza birçok yöntem çıkıyor olması bu noktada soru işareti yaşamanıza sebep olmaktadır. Fakat içerisinden tercih edeceğiniz yöntem sizin bölgesel olarak fazlalığınızın bulunduğu bölgeye ve nasıl bir sonuç istediğinize göre değişim gösterebilmektedir. Bu yüzden seçeceğiniz yöntemi mutlaka bir uzmandan destek alarak seçmeye özen göstermeniz gerekmektedir.

Bölgesel incelme sırasında doğru yöntem tercihe edilmediği takdirde tam olarak sonuç alınabilmesi gibi bir durum mümkün olmayabilir. Fakat doğru bir yöntem tercih ettiğiniz takdirde bölgesel olarak incelmeniz daha iyi seviyeye gelecektir ve istediğiniz sonucu net olarak almanıza yardımcı olunacaktır. Bölgesel incelmeden nasıl bir sonuç istediğinize göre alanından uzman olan kişi sizlere bu noktada yardımcı olacak ve istediğiniz sonucu en kısa süre içerisinde almanıza yardımcı olacaktır. Bu yüzden sizin uzmandan destek alarak seçmeniz gerekmektedir.

Bölgesel Zayıflama İşlemi Sonrası

Bölgesel olarak incelme gerçekleştirileceği takdirde ise bu incelme işleminin tam olarak gerçekleştirilebilmesi için mutlaka sonrasında da dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunmaktadır. Özellikle kişi işlemin yapıldıktan sonra eski beslenme düzenine direk dönmesi sorun oluşmasına sebep olabilmektedir. www.drmustafakaratas.com Fakat uzmanın önerdiği noktada diyet ve egzersiz düzeni benimsenmesi hem yağların daha kısa süre içerisinde uzaklaşmasına sebep olabileceği gibi aynı zamanda alınmakta olan sonucun da daha iyi olmasına yardımcı olacak faktörlerin arasında bulunmaktadır.

Bölgesel incelmenin gerçekleştirilebilmesi için alınan sonuçtan sonra direk eski beslenme düzeninize geçmemelisiniz. Aynı zamanda bölgesel incelme işlem yapıldıktan 1 ile 2 hafta sonra kendisini göstermeye başlayabilir. Sizin yağ durumunuza göre bu işlem birkaç seans olacak şekilde de yapılabilmektedir. Bölgesel olarak fazlalığınız yüksek olduğu takdirde bunlara dikkat etmeli ve seanslarınızı düzenli şekilde takip etmeniz gerekmektedir. Alacağınız sonucun iyi olması için bu durum çok büyük önem arz eder ve sizin sonucunuzun en iyi seviyede olmasına yardımcı olacak etkenlerden birisidir.

Bölgesel Zayıflama Yöntemi ile İnatçı Yağlardan Kurtulabilirsiniz
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin