BOZÜYÜKLÜ MUHTARLARDAN TARİH ŞERİDİ VE ŞEYH EDEBALİ TÜRBESİNE ZİYARET

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi ve Şeyh Edebali Türbesi hafta içi ve hafta sonu binlerce konuğunu ağırlamaya devam ediyor.

 

Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluş’un Şehri Bilecik, Şeyh Edebali Türbesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi ile sesini ülkemiz ve dünyaya duyurmaya devam ediyor.

 

 

Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Hayrettin Eldemir ve beraberindeki mahalle muhtarları, Şeyh Edebali Türbesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridini ziyaret etti.

 

 

Şeyh Edebali Türbesinde dua eden heyet daha sonra Osmanlı Padişahları Tarih Şeridini gezdi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi Gösteri Salonu’nda, Bilecik Fethi belgeselini izledi.

 

 

Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi Alan Sorumlusu Engin Beyce ve Bilecik Belediyesi Görevlisi Arkeolog Ertuğrul Gündüz, konuklarını ağırlayarak şehrimizin tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgi verdi.

BOZÜYÜKLÜ MUHTARLARDAN TARİH ŞERİDİ VE ŞEYH EDEBALİ TÜRBESİNE ZİYARET
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 15 Şubat 2017, 00:57

    bileciğimizin bu güzide ziyaret yeri bütün dünyaya duyurulacak iyşallah ve yurtiçinden yurtdışından turistler ziyaret için sıraya girecekler. koskoca cihan imparatorluğunun kurulduğu topraklarda böyle projelerin olması çok sevindiriçi. orada gelen misafirleri aydınlatan hocalarımızın da bilimlerine ilimlerine sağlık.

    Cevapla
  2. BU ŞEHRİMİZE GELEN ZİYERETİLER HANGİ YOLDAN GEÇİYOLAR ACABA,TABİKİ İSTİKLAL MAHALLESİ VALİ REFİK ÖZTÜRK ‘den nasıl oraların harbeliğini görmüyorlarmı.Gecekonduların viran halini görmüyorlarmı ,nasıl sıkılmadan ziyaretçileri o yoldan geçerken. gözlerine hitap edeceği güzellikler kurulsun artık en tarihi yerler.Şehrimizin en güzel yeri.Diriliş’şin olduğu,Tekfurun ayak bastığı yerler.ŞEYH EDEBALI HAZRETLERİNE GİDEN YOL artık buralarada imar verilsin.Görüntü kirliliği bitsin .Biz bir vatandaş olarak utanıyoruz 81 ilden gelen plakaları görüyoruz ve utanç duyuyoruz.Hiçmi görmez yetkililer.Cuma namazlarına türbeye giden yetkililer.Görün artık göründe bir proje başlatılsın.

    Cevapla
  3. katılıyorum kardeşim görüşüne çooook haklısın.Osmanlının asıl yerlerinin böyle harabe görüntüsü hiç hoş değil.İmar gerekir bitişik nizam şeklinde.Verilsin ihaleye türbe yolu üzeri marketler,çay bahçeleri yapılsın.Canlandırılsın oralar.Ayıptır yüzlerce insan geçiyor o yoldan.Bir Bizler Bilecikli olalar utanç duyuyoruz.Duyun artık sesimizi .

    Cevapla
Bizi Takip Edin