BU DEKONTA DEĞER BİÇİLEMEZ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muhtarlar Derneği Başkanı ve İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı İlhami Çınar’ın öncülüğünde Bilecik sınırları içinde görev yapan 67 merkez köy ve mahalle muhtarı, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na 6 bin 200 lira bağışta bulundu.

MUHTARLARDAN BAĞIŞ

Muhtarların Nisan ayı maaşlarından belirli miktar para vererek projeye katkıda bulunduğunu ifade eden Muhtarlar Derneği Başkanı ve İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı İlhami Çınar, “Tarihimiz boyunca ve günümüzde vatanımız için, milletimiz için, bizlerin güvenliği için görev yapan korkusuz, fedakar ve asil Türk ordusuna ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. Afrin Harekatı’nda gösterdikleri başarı bizleri bir kez daha gururlandırdı. Gelen şehit haberlerine her gün kahrolduk. Bizler de bir şekilde destek olmak adına “az veren candan, çok veren maldan” diyerek maaşlarımızdan belirli miktarda bağışta bulunduk. Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Hesabına yatırdığımız 6 bin 200 liralık bağışsın dekontunu bugün Sayın Valimiz Büyükakın’a teslim ettik.” dedi.

 

Ordumuz, vatanımız ve milletimiz için her zaman elimizden gelen desteği sunmaya hazırız” dedi

 

VALİ BÜYÜKAKIN: HER TÜRLÜ FEDAKARLIĞI YAPARIZ

Muhtarların gerçekleştirdiği bağış projesinin kendisini gururlandırdığını dile getiren Bilecik Valisi Tahir Büyükakın “ Biz öyle bir milletiz ki vatanımız, milletimiz, ordumuz söz konusu olunca her türlü fedakarlığı yaparız. Ordumuz, Mehmetçiğimiz bizim için kutsaldır. Bugün muhtarlarımızın bize teslim ettiği dekontun maddi karşılığı 6.200 TL ama bu dekontun manevi karşılığına değer biçilemez. Katkıda bulunan muhtarlarımıza, ailelerine şahsım, Bilecik Valiliği ve Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı adına teşekkür ediyorum” dedi.

BU DEKONTA DEĞER BİÇİLEMEZ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. tsk o paraya ihtiyacı yok ama arakanlı müslümanalrın ihityacı var baskanımm

    Cevapla
Bizi Takip Edin