“BU EVİN SALONUNA KOMPLE BİZİM BİLECİK SIĞAR”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik bu kez ATV ekranlarının yeni dizisi “Aile İşi” dizisine espri malzemesi oldu.

Küçük bir il olmasından dolayı sosyal medya ve çeşitli televizyon filmlerine de konu olan Bilecik, bu kez ATV’de yeni başlayan “Aile İşi” dizisine malzeme oldu. Dizi’nin 17 Şubat Çarşamba günü yayınlanan ilk bölümünde Leman karakterini canlandıran Füsun Demirel, rolü gereği büyük bir evi anlatırken “Bu evin salonuna komple bizim Bilecik sığar” dedi.

Füsun Demirel’in Bilecik yorumunu aşağıdaki video’dan izleyebilirsiniz..

“BU EVİN SALONUNA KOMPLE BİZİM BİLECİK SIĞAR”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 24 Şubat 2016, 14:44

    hahah gül gül yarıldım

    Cevapla
  2. Hem kızıyorum bu yorumlara hemde durup bi düşünüyorum acaba niye bu söylentilere maruz kalıyoruz diye…Türkiyede ki en küçük il biz olsak anlarımda bizde değiliz.Bile-CİK ekindenmi kaybediyoruz acaba veya en basit hastalıklar için bile Eskişehir e gönderildiğimiz içinmi veya Eskişehirden dönüşte yol üstünde indirilip bir saatlik yolda aktarma yapıldığımız içinmi yada düğün alışverişlerine Bursaya gidildiği içinmi bilmiyorum ama Bilecik deyince bu söylemlerden dalga geçmelerinden saçma sapan muhabbtlere girilmesinden rahatsızım.

    Cevapla
  3. Aile işi dizisinde bu şekilde alaycı olarak konuşanlar için dedim arkadaşlar….Başka küçük il mi yok….Şunu da unutmasınlar Osmanlının kurulduğu topraklar burası…Hiç mi bilmiyorsunuz ki bir de dalga mı geçiyorsunuz…..

    Cevapla
Bizi Takip Edin