Çad Büyükelçisi Bilecik’te

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çad Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Adoum Dangai Nokour Guet, beraberindeki heyetle birlikte Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş’ı makamında ziyaret etti.

Görüşmede Çad ile Türkiye arasındaki iki ilişkilerin öneminden bahseden Büyükelçi Guet, bu ilişkilerin gelişmesindeki katkılarından dolayı Rektör Taş’a teşekkürlerini sundu.

BŞEÜ’de eğitim gören Çadlı öğrencilerin durumları hakkındaki memnuniyetlerini dile getiren Büyükelçi, gelecek yıllarda daha fazla Çadlı öğrencinin BŞEÜ’de eğitim almasını istediklerini ifade etti.

Üniversitenin uluslararasılaşması yolunda önemli çalışmalar yaptıklarını ve bu doğrultuda her yıl yabancı öğrenci sayısını artırdıklarını söyleyen Rektör Taş ise, kardeş ülke Çad’dan bugün itibarıyla 21 öğrencileri olduğunu hatırlattı ve ilerleyen süreçte daha fazla Çadlı öğrenciyi BŞEÜ’ye kazandıracaklarını ifade etti.

Rektör Taş, nazik ziyaretleri ve işbirlikleri için Büyükelçi Guet’e teşekkürlerini sundu. 01.10.2019 tarihinde gerçekleşen ziyarete, BŞEÜ Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erol Gülüm ile Müdür Yardımcıları Arş. Gör. Tümer Karaayak ve Öğr. Gör. Serdar Özdemir katıldı.

Çad Büyükelçisi Bilecik’te
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin