ÇENGELLER KÖYÜ, ADRENALİN TUTKUNLARININ UĞRAK NOKTASI OLDU!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Gölpazarı ilçesi Çengeller köyü, adrenalin tutkunlarının uğrak noktası oldu.

Çengeller köyü muhtarı Mehmet Aysan, Hüseyin Can ve köy halkı’nın isteği üzerine Hasan dağı mevkiinde yamaç paraşütü ile geçtiğimiz haftalarda 3 kişilik ekip uçuş gerçekleştirmiş ve 2 bin 500 metre yükselerek iniş yapmışlardı.

 

Adrenalin tutkunu Yamaç paraşütçülerinin uğrak noktası haline gelen Çengeller köyü Hasan dağı mevkisi, bu hafta da 6 sporcuyu ağırladı. Yamaç paraşütü yapan adrenalin tutkunu Hakan Kırlı, Yücel Badak, Mert Yücekaya, Yüksek Koçyiğit, Hasan Tahsin Cervatoğlu, Servet Yalçınkaya ve Engin Yegnidemir bu haftaki atlayışlarında yaklaşık 2 bin metre yükselerek sağlıklı iniş gerçekleştirdiler. Sporculara köy muhtarı Mehmet Aysan ve beraberindeki köy halkı da eşlik ederken, atlayıştan önceki hazırlıkları ve çalışmaları yerinde incelediler.

 

Köy Muhtarı Aysan, “bölgenin altarnatif turizm çeşitliliği içerisine, yamaç paraşütünüde ekleyerek adrenalin tutkunlarına harika bir deneyim yaşatabileceğini düşünüyorum. Bu spor dalıyla İlimiz ve ilçemiz yamaç paraşütü sporuylada tanınacak ve her geçen gün buraya ilgi aratacak.” diye konuştu.

 

Yamaç paraşütüyle uçmanın oldukça zevkli ve heyecanlı olduğunu dile getiren sporcular ise kendilerine gösterilen ilgilerden memnun olduklarını, bölgenin yamaç paraşütü için çok uygun olduğunu söylediler.

 

Öte yandan, sporcuların atlayışını gerçekleştirmesinin ardından köy halkı tarafından sporculara yemek ikramı yapıldı.

bilecik_yamac_parasutu-29 bilecik_yamac_parasutu-28 bilecik_yamac_parasutu-27 bilecik_yamac_parasutu-26 bilecik_yamac_parasutu-25 bilecik_yamac_parasutu-24 bilecik_yamac_parasutu-23 bilecik_yamac_parasutu-22 bilecik_yamac_parasutu-21 bilecik_yamac_parasutu-20 bilecik_yamac_parasutu-19 bilecik_yamac_parasutu-18 bilecik_yamac_parasutu-17 bilecik_yamac_parasutu-16 bilecik_yamac_parasutu-15 bilecik_yamac_parasutu-14 bilecik_yamac_parasutu-13 bilecik_yamac_parasutu-12 bilecik_yamac_parasutu-11 bilecik_yamac_parasutu-10 bilecik_yamac_parasutu-9 bilecik_yamac_parasutu-8 bilecik_yamac_parasutu-7 bilecik_yamac_parasutu-6 bilecik_yamac_parasutu-5 bilecik_yamac_parasutu-4 bilecik_yamac_parasutu-3 bilecik_yamac_parasutu-2 bilecik_yamac_parasutu-1 hasan3 hasan2


İLGİLİ HABER:

 

ÇENGELLER KÖYÜ, ADRENALİN TUTKUNLARININ UĞRAK NOKTASI OLDU!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin