ÇETİN, “SİZİN BAYRAK DEDİĞİNİZE BİZ PAÇAVRA DİYORUZ..”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bozüyük ilçe başkanı Mesut Çetin hakkında, geçtiğimiz günlerde kişisel sosyal medya hesabından CHP milletvekili Yaşar Tüzün’e eleştirilerde bulunduğu yönünde haberler yapılarak yerel basın tarafından başlatılan sürece CHP İlçe Başkanı İhsan Esel’de dahil olmuş ve Çetin’in sosyal medya hesabında yaptığı paylaşıma cevaben basın açıklaması yayınlamıştı.

12366244_993274657399942_8437470162812492646_n (1)

CHP Bozüyük ilçe başkanı İhsan Esel’in yaptığı basın açıklamasına cevaben yayınladığı açıklamada Milletvekili Yaşar Tüzün ve İhsan Esel ile herhangi bir sorunu olmadığını altını çizen AK Parti Bozüyük ilçe başkanı Mesut Çetin, “Bozüyük’te de Bilecik’te de Türkiye’de de siyaseti de biz belirleriz, gündemi de milletimizle birlikte biz belirleriz Siz bizi takip etmeye devam edin.” ifadelerini kullanarak şu açıklamalarda bulundu:

 

NE TÜZÜN LE NEDE ESEL LE BİR SORUNUM VAR..

Benim sosyal medya üzerinde yaptığım bir paylaşımı, yerel basın Mesut Çetin’den Yaşar Tüzün’e çok sert cevap diye haber yapmasıyla başlayan sürece, CHP İlçe Başkanı Sayın İhsan Esel’de bize cevap vererek konuya dâhil olmuşlar. 
Benim ne Milletvekili Sayın Tüzün’le, nede CHP İlçe Başkanı Sayın Esel’le herhangi bir sorunum yok bunu herkesin bilmesini istiyorum. 

TÜZÜN’ÜN  SEÇİMLERİNDEN SONRA YALAN SÖYLEDİĞİ GİBİ..
Ben Ak parti davasını benimsediğim için, Ak partide siyaset yapıyorum, sizde CHP’nin politikalarını beğendiğiniz, inandığınız için sanıyorum CHP de siyaset yapıyorsunuz. Bugüne kadar basında çıkan bu türlü haberlerin asıl kaynağının Sayın Tüzün olduğunu geriye dönük arşiv araştırması yapanlar görebilirler, yani şunu demek istiyorum aslında; biz basın aracılığı ile göndermeler yaparak seçmeni etkilemeyi doğru bir yöntem olarak görmeyiz. Ancak partimize yapılan saldırılara da cevap hakkımız olduğuna inanıyorum. Sayın Esel siz bizden şunu mu istiyorsunuz, Sayın Tüzün’ün 7 Haziran seçimlerinden sonra seçmenlere Bozüyük’te birinci partiyiz diye yalan söylediği gibi yalan yanlış birçok suçlamalarda bulunacak Ak partiye çamur atacak bizlerde sesimizi çıkartmayacağız, bizden bunumu bekliyorsunuz? Kusura bakmayın.

 

KILIÇDAROĞLU İTİRAF ETMESEYDİ HABERDAR DEĞİLDİK
Sayın Esel; Hapishanedeki ‘PKK’ lıyada gittik, DHKP-C’liye gittik,’ söylemini mensubu olduğunuz partinizin CHP’nin Genel Başkanı televizyon ekranlarında canlı yayında söyledi. Sayın Kılıçdaroğlu bunları itiraf etmeseydi, bizlerde böyle bir ziyaretten haberdar değildik.

81 TERÖRİST CHP’Lİ MİLLETVEKİLLERİ TARAFINDAN ZİYARET EDİLDİ
Sayın Esel; Sayın Kılıçdaroğlu’nun söylediklerini TBMM tarafından yapılan bir inceleme komisyonu çalışması gibi göstermeye çalışmanız, kurnazlıktan kaynaklanıyor. Bakın bu konuyla ilgili adalet bakanından bir açıklama geldi, yani sizin söylediğiniz gibi bir ziyaret değil, bu ziyaretler bunlar CHP’li milletvekillerinin yaptığı özel ziyaretler. Bakın adalet bakanı ne diyor:’ 2016 yılında cezaevlerinde gerçekleştirilen terör ziyaretlerini açıklayan Adalet Bakanı Bozdağ, 19 tane KCK. 7 tane DHKP-C. 43 tane PKK. 12 tane de THKP-C terör örgütü mensubu hükümlü ve tutuklunun CHP’li milletvekilleri tarafından ziyaret edildiğini görüyoruz’ dedi. Bu konuda Sayın bakana güvenmiyorsanız, Ak parti hükümetleri tarafından çıkartılan bilgi edinme kanunundan yararlanarak resmi olarak hangi partinin kaç teröristi ziyaret ettiğini öğrene bilirsiniz.

 

ÇÖZÜM SÜRECİNİ BOZANLAR, BİRLİKTE NASIL SALLADIK DİYENLERDİR…

Sayın Esel;
Ak parti hükümetleri ülkemizin 783.356 km² karesini bir bütün olarak görürler. Dini, ırkı, rengi, cinsiyeti ne olursa olsun vatandaşlarımız arasında bir ayrım yapmazlar. 40 yıldan beri, ülkemizin başına bela olan, terörle mücadele konusunda değişik dönemlerde farklı Hükümetler tarafından birçok yöntem denenmiştir. Çözüm sürecide denenmesi gereken bir süreçti. Çözüm sürecini yürüttüğümüz zaman içerisinde hiçbir tane şehidimiz gelmemesi, ülkemizin tüm vatandaşları tarafından olumlu karşılandığını, sizlerde biliyorsunuz. Çözüm sürecini bozanlarda 7 Haziran seçimleri sonrasında birlikte nasıl salladık diyenlerdir.

 

HAYIR OYU KULLANMAK MİLLİ BİR DURUŞ DEĞİLDİR..

Türkiye cumhuriyeti güçlüdür, eskiye nazaran çok daha güçlüdür. Terör çözüm süreciyle bitmiyorsa, kazdıkları hendeklere,  kuyulara gömülerek bitirilecektir. Terörü bu ülkenin başına biz bela etmedik, ama CHP bizi desteklemese de, biz bu terörü başımızın belası olmaktan milletimizle birlikte çıkaracağız. Burada asıl olan, bu süreçte millet olarak birlikte milli bir duruş sergilemektir. CHP’li Sezgin Tanrıkulu gibi devlet katliam yapıyor demek, Türkiye sınır ihlali yapan Rus uçağını düşürdüğünde Rusya’nın yanında olmak, İran’la Türkiye savaşsa İran’ın yanında yer alırım demek, teröre destek veren HDP’li milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasında hayır oyu kullanmak milli bir duruş değildir.

 

SİZİN BAYRAK DEDİĞİNİZE BİZ PAÇAVRA DİYORUZ..
Sayın Esel PKK bayrağı demişsiniz sizin bayrak dediğinize biz paçavra diyoruz PKK’nın bir bayrağı yok ve Ak parti hükümetleri oldukçada hiç bir terör örgütünün bu bölgede bayrağı olmayacaktır.
Sayın Esel; gezi olaylarını bir gözden geçirirseniz PKK’lıyı DHKP-C’liyi, THKP-C’liyi, her birisinin elinde bir paçavra, en çokta PKK paçavrası yanlarında terör örgütü elebaşının resimleri, bir diğer yanında bazı CHP’li milletvekillerini nasıl yan yana durduklarını görürsün, hatta gezideki çapulcuların alnından öpenleri hatırlarsınız.

 

TÜZÜN’E DEĞİL, OY VEREN HERKESE SAYGISIZLIK..
Sayın Başkan biz sadece seçilmiş bir milletvekiline değil, tek oyla bile olsa neyin başkanı olursa olsun seçilene saygı duyarız. Burada saygıdan ahlaktan bahsediyorsunuz. Bizim söylediklerimizi sadece milletvekili Tüzün’e değil, oy veren herkese saygısızlık olarak değerlendirmişsiniz. Siz hiç CHP gurup toplantılarını izlemiyor musunuz? Neredeyse genel başkanınızın bütün konuşmaları, milletin 14 yıldır başına taç ettiği genel başkan olduğu zaman, girdiği her seçimi kazanarak partisini tek başına iktidar yapan, en son yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde; CHP ve 14 partinin birleşik çatı adayına rağmen %52 oyla Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip ERDOĞAN’A CUMHURBAŞKANIMIZA hakaretten öte küfürlerini duymuyor musunuz? Bizim söylediklerimizi sadece Sayın Tüzün’e değil, oy veren vatandaşımıza saygısızlık olarak nitelendiriyorsunuz. Peki, CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu’nun yaptığı hakaretler ondanda öteye küfürlerde 22.959.394 oy veren Türkiye Cumhuriyeti vatandaşına saygısızlık olmuyor mu? Bu kadar saygıdan bahsederken CHP genel merkezine bu tür politikalardan rahatsızız diyormuşsunuz?

 

SİZ BİZİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN..
Evet, Sayın Esel; Ak parti Türkiye’de hükümeti, yerelde de Belediyeleri yönetmeye devam edecek. Yani şunu diyorum ‘ Bozüyük’te de Bilecik’te de Türkiye’de de siyaseti de biz belirleriz, gündemi de milletimizle birlikte biz belirleriz Siz bizi takip etmeye devam edin.

 

ÇETİN, “SİZİN BAYRAK DEDİĞİNİZE BİZ PAÇAVRA DİYORUZ..”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin