CHP İlçe Başkanı İstifa Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenipazar’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde başarısız olması neticesinde İlçe Başkanı İsmail Kaya istifa etti.

 

CHP İlçe Başkanı İsmail Kaya, istifasına ilişkin yazılı bir mesaj yayımlarken, “Partimizin Yenipazar´da uğradığı seçim hezimetinin sorumluluğunu üstleniyor ve görevimden istifa ediyorum.” dedi.

 

“Partisinin Adayına Sahip Çıkmayan Partililerimizin Ne Kadar Partili Olduklarıdır”

 

İstifa eden CHP Yenipazar İlçe Başkanı İsmail Kaya

“Sevgili Yenipazarlılar Partimizin Yenipazar´da uğradığı seçim hezimetinin sorumluluğunu üstleniyor ve görevimden istifa ediyorum. Üzüldüğüm konu, partisinin adayına sahip çıkmayan partililerimizin ne kadar partili olduklarıdır. İlçe Başkanlığım sırasında bana yardımcı ve destek olan C.H.P.´lilere şükranlarımı sunuyorum. Tüm yaşamım boyunca onurlu, parti adayına ihanet etmeyen bir CHP’li olacağım. Tüm Yenipazarlılar´a saygılarımı sunuyorum.”dedi.

 

Öte yandan telefon ile görüşüp durum hakkında bilgi aldığımız CHP İlçe Başkanı İsmail Kaya; “şu anlık istifam doğru ama konu ile ilgini netliği İl Başkanı ve yönetim kurulu ile görüşüp pazartesi günü basın açıklaması düzenleyeceğim.” ifadelerine yer verdi.

CHP İlçe Başkanı İstifa Etti
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 13 Nisan 2019, 16:10

    Partinin adayına sahip çıkmak cümlesi ne kadar saçma bir cümledir. Yıl olmuş 2019 hala partiye oy vermemiz gerektiğini düşünen böyle bir zihniyet var. Kişiler esastır , yapılan hizmetler esastır. Hele ki bu bir mahalli seçimse. Bu kadar bağnaz olmayın.!!! Yerinde istifa olmuş.

    Cevapla
  2. 13 Nisan 2019, 19:50

    darısıı bilecik akp teskilatıı naa

    Cevapla
Bizi Takip Edin