ÇOCUKLAR SPORLA BÜYÜYOR, SAĞLIKLI NESİLLER YETİŞİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediyesi tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün işbirliği ile düzenlenen ücretsiz kış spor okulları tüm hızıyla devam ederken bu spor etkinlikleri sayesinde çocuklar sporla büyüyor, sağlıklı nesiller yetişiyor.

 

 

2017 Kış Spor Okulları kapsamında Kapalı Spor Salonu, Halk Eğitim Merkezi ve Metristepe Kültür Merkezi’nde devam eden kurslarda toplam 11 branşta alanında deneyimli ve yeterliliğe sahip 15 antrenör görev yapıyor.

 

843 sporcunun eğitim aldığı spor etkinliklerinde çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. Temel olarak aktif yaşamın özendirilmesi, doğru ve dengeli beslenme, sporda edinilen disiplinin yaşam felsefesi haline dönüştürülmesi, sporun doğasının öğrenilmesini amaçlayan spor okulları ile aynı zamanda yetenekli ve gelecek vaat eden sporcular da tespit ve teşvik edilebiliyor. Düzenlenen spor okulları ile ayrıca aklen ve bedenen sağlıklı nesiller yetişmesine destek olunurken spor okulları meyvelerini çeşitli branşlarda dünya ve Türkiye şampiyonları, il birincileri çıkartarak topluyor.

ÇOCUKLAR SPORLA BÜYÜYOR, SAĞLIKLI NESİLLER YETİŞİYOR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin