CUMHUR İTTİFAKINDAN GÖVDE GÖSTERİSİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te; Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Kutlu Şahlanış Gecesi dolayısıyla düzenlenen programda Cumhur İttifakı, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen programda il, ilçe ve beldelerden gelen yüzlerce kişi salonu doldurdu.

 

Yoğun katılım ve ilginin olduğu programa; AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanları Fikret Karabıyık ve Mehmet Karuk, Milletvekili Selim Yağcı, Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Yaşar, Çevre il ve ilçelerden Ülkü Ocakları Başkanları, belde ve ilçe belediye başkanı adayları ve çok sayıda konuk katıldı.

 

Ülkemiz ve Milletimiz için birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği programda konuşan Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Yaşar, katılımcılara teşekkür ederek, düzenlenen program hakkında bilgi verdi.

‘’BURADA ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZİN BİRLİK BERABERLİK TABLOSU VAR’’

Belediye Başkanı Nihat Can, düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada; ‘’Burada Milletimiz için birlik ve beraberlik tablosu var’’ ifadelerini kullanarak; ‘’Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin değerli Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli tarafından ülkemiz siyasetine kazandırılan Cumhur ittifakının üyeleri olarak Bilecik Ülkü Ocakları İl Başkanlığının düzenlediği programda bir araya geldik. Önce Millet Önce Memleket dedik. Her fırsatta Cennet vatanımız Türkiye’miz ile aziz milletimize karşı kötü Emel besleyenlere karşı birlik ve beraberlik tablosu çizdik. Cenabı Allah bu birlik ve beraberliğimizi daim kılsın. Cumhurun yolundan Cumhurun emrinden ve Cumhurun menfaatinden ayrı düşürmesin. Ülkü Ocakları İl Başkanı kardeşim Fatih Yaşar ve tüm Ülküdaşlarımıza tertipledikleri program sebebiyle teşekkür ediyorum. ‘’ifadelerini kullandı.

 

‘’CUMHUR ÖNCE MİLLET, ÖNCE MEMLEKET DEDİ’’

Milletvekili Selim Yağcı da programda yaptığı konuşmada ‘’Cumhur önce Millet dedi, önce Memleket dedi’’ şeklinde konuşarak, şunları söyledi:

 

‘’Bilecik adına birik ve beraberliğimiz adına güzel ve anlamlı bir programdayız. Diriliş kuruluş ve kurtuluşun şehri Bilecik’mizde Ülkü Ocakları tarafından gerçekleştirilen anlamlı programında ülküdaşlarımızla bir aradayız. Bilecik olarak Türkiye olarak tek vücut olduğumuzu bütün dünyaya haykırdık. Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan ve Bilge Devlet adamı Dr. Devlet Bahçeli’nin izinde yürüyen dava adamları olarak ülkemizin menfaati milletimizin arzusu ve cumhurun kararı etrafında çember oluşturduk. Önce Allah’ın izniyle sonra da Cumhurun kararıyla Cumhurun yüzünü AK vatanımızın önünü açık eyleyeceğiz. Cenabı Allah Halis niyetle çıktığımız bu yolculuğun sonunu Zafer ile taçlandırsın. Bu anlamlı gecede bizlerin bir araya gelmesine vesile olan kardeşlerime teşekkür ediyorum. Selam ve muhabbetlerimi bildiriyorum’’ dedi.

 

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ile MHP İl Başkanı Mehmet Karuk da gecenin anlam ve önemine binaen kısa bir konuşma yaptı.

 

Etkinlikte ödül töreni gerçekleştirildikten sonra Müzisyen Alı Kınık tarafından konser verildi. Konserin sonunda Belediye Başkanı Nihat Can ve Bilecik Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Yaşar, Sanatçı Ali Kınık’a çeşitli hediyeler taktim etti.

CUMHUR İTTİFAKINDAN GÖVDE GÖSTERİSİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Fatihayı bilmez bu ülkücüler diyordunuz ne olduda konserlerinde boy gösteriyorsunuz

    Cevapla
  2. 24 Mart 2019, 08:29

    BİZE KAFATASÇI ÜLKÜCÜLER DİYORDUNUZ NE OLDU NE BU SAMİMİYET…

    Cevapla
Bizi Takip Edin