Cumhurbaşkanı Erdoğan için 5. Kez Türkiye Turunda

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için çıktığı 5’inci Türkiye turu kapsamındaErol Özavcı, Bilecik’e ulaştı.

Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı kampanyasına destek için Türkiye turu yapan Özavcı, Erdoğan’ın fotoğrafları ve “Biz Türkiye’yiz”, “Dünya lideri”, “Erdoğan” yazıları bulunan otomobiliyle şehir şehir dolaşmaya devam ediyor. Bu kapsamda 30 bin kilometre yol kateden Özavcı, Bilecik’te mola verdi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek amacıyla “Biz Türkiye’yiz” kampanyası kapsamında Türkiye turunu Şırnak’tan başlattığını dile getiren Özavcı, Osmanlı Arması Anıtı önünde Haber228 muhabirine yaptığı açıklamada, geçen ay Türkiye turuna başladığını kaydetti.

Özavcı, “Güneydoğu ve İç Anadolu bölgesini komple bitirdim. Allah nasip ederse aday adaylık başvurumu yapacağım ve tekrar Karadeniz’den devam edeceğim. 5 kezdir Türkiye turu yapıyorum, 2013’ten bu yana. Sayın Cumhurbaşkanımız Başbakan iken başladım. O süreçten bu sürece kadar onun için yollardayım.” dedi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan için 5. Kez Türkiye Turunda
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 26 Nisan 2018, 09:31

    TAMAM BEN DE CUMHURUN YANINDAYIM FAKAT BU ARAÇ SEÇİMLER AÇIKLANMADAN TRAFİĞE ÇIKMASI SUÇ DEĞİLMİ YOKSA DOKUNULMAZLIMI VAR BAZI ŞEYLER GÜZELKEN BÖYLEŞEYLER TEPKİYE YER VERİYOR

    Cevapla
  2. 27 Nisan 2018, 12:27

    Buda köşe kapmanın ucuz bir yolu. Aday adaylığımı yapacağım diyor. Derdi başka. REİS bu numaraları yutmaz.

    Cevapla
Bizi Takip Edin