CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN GÜNDEMİNDE BİLECİK BELEDİYESİ VARDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bilecik Belediyesi’nden örnek vererek CHP’ye yönelik eleştirilerde bulundu.

 

23 Haziran’da yapılacak İstanbul seçimlerine ilişkin önemli mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’ye ağır eleştirilerde bulundu.

 

İstanbul’u CHP zihniyetine teslim etmeyeceklerini ifade eden Erdoğan,”23 Haziran küfürbazların sandığa gömüldüğü gün olacaktır” ifadesini kullandı.

“İstanbul’un tarihiyle kavgalı azgın azınlığın bu şehrin dokusunu bozmasına izin veremeyiz”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı CHP zihniyetine geçtiğinde asıl değişecek olan İstanbul’a bakış ve dolayısıyla medeniyet, tarih, kültür anlayışındaki savrulma olacaktır. Bilecik Belediyesinde Osmanlı motiflerini duvarlardan kazıdılar. İstanbul’a yapılacak en büyük kötülük Gezi olaylarında ve daha pek çok örneklerinde tezahürlerini gördüğümüz CHP faşizminin bu şehrin üzerine tekrar karabasan gibi çökmesi olacaktır. Milletin inancıyla, İstanbul’un tarihiyle kavgalı azgın azınlığın bu şehrin dokusunu bu şehrin kadim karakterini bozmasına izin veremeyiz” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN GÜNDEMİNDE BİLECİK BELEDİYESİ VARDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

17 Yorum

  1. 18 Haziran 2019, 15:24

    aynen öyle kesinlikle katılıyorum

    Cevapla
  2. Osmanlı bir köken değildir neden kimse bişeyleri araştırmadan sazan gibi atlıyor ? Osmanlı bir ailedir. köken olan türklüktür türklük ile osmanlıyı neden bir birine karıstırıyorsunuz anlamış değilim?

    Cevapla
    • 21 Haziran 2019, 09:44

      Bizim bir Peygamberimiz (SAV) var. Irkçılığı savunmayan, üstünlüğün takvada olduğunu bize söyleyen. Belki bu arkadaş takva da Osmanlı nın daha ilerde olduğunu düşünüyordur.

      Cevapla
  3. Helal olsun reis bilecik bozuyuk ve bizim pazaryeri 5 sene sonra cok pişman olarak geri dönecektir insallah mühim olan hatalardan ders alabilmektir.bazen öyle düsmeler vardirki tekrar ayaga kalktıgında eskisinden daha güçlü kalkarsin Allahın izni ile mühim olan akp icindeki menfaatci çıkarcı olanların temizlenmesidir.Niyetleri ve gayeleri ALLAH rızası olanların hizmete devam etmesidir nacizene düşüncem budur yoksa chp zihniyetinin ne getirip ne götürecegi aşikar ortadadır

    Cevapla
    • 18 Haziran 2019, 21:46

      Reise her zaman helal olsun ama Pazaryeri halkı asla pişman değildir. Ak partiyi kendine kalkan olarak gören kendinden başkalarına söz hakkı tanımayan, egoları tavan yapmış bazı ak parti yönetimine harika bir ders verilmiştir. Ak partiyi babalarının malı sayanlar kendileri çok güzel ders almışlardır aynı zamanda ak partiye büyük zarar vermişlerdir. Aynı şey Osmaneli içinde olmuştur. Ben şahsen reis için her zaman varım bir Pazarcıklı olarak ve ak partili olarak zevkle Bağımsız adaya oy verdim yine millete rağmen sevilmedik aday üzerine inatlaşırlarsa yine aynı cezayı alırlar demedi demeyin.

      Cevapla
  4. Tamam seçiniz adamı ne yapti yapanların yaptıklarına kondu

    Cevapla
  5. bilecik halki suleyman sah turbesi kacirilirken pkk pyd ye teslim edilip toren yapildigi zaman niye tepki gostermediniz niye sogute getirmediniz suriyedeki turk toprandan neden kacirildi mursi olunca sehidiniz oluyor turkiye in carpisip sehit oldu hala uyanmadiniz

    Cevapla
    • 21 Haziran 2019, 09:52

      Gurbetçi kardeş siz anca muhalefet yapar sadece konuşursunuz. Süleyman Şah türbesi için orda o anda bir savaş var orda Türbe ölçüsünde küçük bir birlik bulunuyor. faraza o türbe orda iken bir bomba ile patlatılıp orda bulunan birliğimiz ile birlikte imha edilse idi, siz bugün daha ağır yorumlar yapacaktınız. Hadi gel türbe de orda nöbet tut desek gelmezsiniz. Lafla peynir gemisi yürümüyor kardeşim.

      Cevapla
  6. 18 Haziran 2019, 19:40

    eminim ki bilecik halkı şimdiden pişmanlık duyuyor

    Cevapla
  7. 19 Haziran 2019, 09:47

    Evet cumhurbaşkanim tarihizi kazimalarina izin vermeyin herzaman siz halkin içinden biri oldunuz bizim düşüncelerimiz oldunuz siz bizim baş tacimiz bu chp zihniyetleri yapilan her ne olursa ne tarihe nede
    Başka şeylere saygilarida yok

    Cevapla
  8. Degerli pazarcıklı kardesim yorumuna saygı duyarim bagımsiz adayin kazanmasi belki ders niteliginde olmustur ama 5 sene sonra taş üstüne taş koyamazsa bunun vebalinide taşıyabilicekmisiniz aynı şey bozuyuk icinde gecerli carşınin merkezinde araba park edicek bir yer var bildigin köstebek çukuru neyse bakkalcıoglu şansli bakıcı yapmadi gerekenin %80 nini yapti oda kankasi büyükersan gibi kus böcek heykeltras la gecirsin 5 seneyi nasil olsa 5 sene sonra emaneti geri alicaz insallah

    Cevapla
  9. Cok dogru demis

    Cevapla
  10. Cok dogru demiş ?Bilecikli pisman olmustur inşallah

    Cevapla
    • Bilecikli pişman olmaz Bilecikli kapısında temizlikci bile olurum diyenin değil halkına hizmetçi olana oy verir

      Cevapla
  11. Seçimi kazansaydın o zaman :)

    Cevapla
  12. Tek yanlışınız ittifak çıkarmaktı yapmasaydınız bilecik bugun akpdeydı yıne

    Cevapla
Bizi Takip Edin