DEMOKRASİ NÖBETİNDE ”TARİHE SEN DE NOT DÜŞ” STANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her gün binlerce vatandaşımızın vatan ve millet aşkıyla buluştuğu Demokrasi, Milli İradeye Saygı ve Kardeşlik Nöbetinde birlik ve beraberlik adına dualar ediliyor, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye için güzel sloganlar atılıyor.

DSC_0403

Bilecik Cumhuriyet Meydanında Demokrasi nöbeti tüm coşkusuyla devam ederken, alanda gerçekleştirilen bir başka güzel çalışma ise Bilecik Belediyesi tarafından alana yerleştirilen ”Tarihe Sen De Not Düş” standı.

 

15 Temmuz darbe kalkışmasına tepki amacıyla gerçekleştirilen demokrasi nöbetinde vatandaşlarımız vatan ve millet sevgisini pekiştirirken, aynı zamanda kurulan Tarihe Sen De Not Düş standında  hain darbeciler için duygu ve düşüncelerini aktarırken, diğer yandan millet olarak birlik ve beraberlik içinde olunması gerektiği yönündeki düşüncelerini de sayfalara taşıyor.

 

Vatandaşlar kendi duygu ve düşüncelerini kalem ile aktardığı  stanttaki ifadeleri, Milli İrade ve Demokrasiye Saygı Nöbetleri Kapsamında  tarihe not düşerek bu güzel vatan Türkiyemiz üzerinde oynanan kirli oyunları bozarak gelecek nesillere aktarılması sağlanıyor.

 

Yurtsever vatandaşlar, ”Tarihe Sen De Not Düş” standındaki deftere,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve devlet büyüklerimiz ile Belediye Başkanı Selim Yağcı için de güzel düşüncelerini kaleme alıyor.

DSC_0408 DSC_0411 DSC_0412 DSC_0417 DSC_0421 DSC_0423 DSC_0403

DEMOKRASİ NÖBETİNDE ”TARİHE SEN DE NOT DÜŞ” STANDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin