DEMOKRASİ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

15 Temmuz akşamı gerçekleştirilen hain darbe girişiminde şehit düşen vatandaşlarımız için bugün Bilecik’in Osmaneli İlçesi Fatih Camii’nde Cuma namazından sonra gıyabi cenaze namazı kılındı.

 

Geçtiğimiz hafta Cuma akşamı ülkemizin milli birlik ve beraberliğini ve demokrasimizi tehdit eden hain darbe girişimi karşısında milli iradeye sahip çıkmak için şehit düşen askerimiz, polisimiz ve sivil halkımız için Osmaneli Belediyesi’nin organizasyonu ve ilçe müftülüğü’nün katkılarıyla bugün Osmaneli Fatih Camii’nde cenaze namazı kılındı.

 

Kılınan cenaze namazına İlçe Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı YMM Münür Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Merdan Akbulut, AK Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca, Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba,  Emniyet Müdürü Mustafa Tezcan Alaç, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Hakan Özkan ve binlerce vatandaşımız katıldı. Kılınan cenaze namazı sonrası ilçe müftüsü Aydın Bostancı tarafından yine şehitlerimiz ve ülkemizin bekası için dua edildi.

 

Programdan sonra kısa bir açıklama yapan Osmaneli Belediye Başkanı YMM Münür Şahin, “15 Temmuz Cuma akşamı Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) içerisinde yapılanmış Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi vatan hainleri tarafından bir darbe girişimi gerçekleştirilmiş ve başta yüce Türk milleti olmak üzere tüm siyasilerimiz, polislerimiz, vatanını ve milletini seven darbe karşıtı askerlerimiz olmak üzere bu girişime toplumsal olarak ‘dur’ denilmiştir. Bu girişim sırasında ise vatan haini FETÖ üyeleri Türkiye Cumhuriyeti’nden gasp ettikleri savaş uçağı, savaş helikopteri, tank, top ve silahlarla polis, asker ve hatta sivil halk gözetmeksizin darbeye karşı duran herkese ateş etmiş ve 246 kişinin şehit olmasına sebep olmuştur.

 

Hatta Cumhuriyet tarihi boyunca düşmanın bile başaramadığı bir şeye kalkışarak millet iradesinin en büyük adresi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne ve Ankara Gölbaşı’nda bulunan Emniyet Müdürlüğü’nün Özel Birliğine ve MİT Müsteşarlığına bile bomba atmış, bu yüksek kurumların büyük bir kısmında ciddi hasarlar meydana getirmiştir. Bu olaylar sırasında tüm yurtta olduğu gibi Osmaneli’nde de ilk andan itibaren binlerce vatandaşımız demokrasisine ve millet iradesine sahip çıkmak için gece gündüz demeden 24 saat boyunca Osmaneli Belediyesi önünde nöbet tutmuştur ve tutmaya da devam etmektedir” dedi.
WhatsApp-Image-20160722 (27) WhatsApp-Image-20160722 (20) WhatsApp-Image-20160722 (21) WhatsApp-Image-20160722 (26)

 

 

DEMOKRASİ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin