DEVLET BAHÇELİ: “GERÇEK CHPLİLERE SESLENİYORUM: VAZGEÇİN BU KILIÇDAROĞLUNDAN”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Partisinin Mitingine katılmak üzere Bilecik’in Söğüt İlçesine gelen ve 31 Mart seçim startını Ertuğrul Gazi Türbesinde dua ederek veren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mitingde yaptığı konuşmada;Herşey milletimizin gözü önünde cereyan ettiğini ve YPG’nin katil ve terör örgütü olduğundan bahsetti.

YPG nasıl bir katil ve terör örgütü olduğunu 94 roketli saldırıyı yaşayan vatandaşlardan öğrenmesi gerektiğinin altını çizen Bahçeli, “22 ocak 2018 de hatay Kırıkhan da şehit edilen tedaş işçisi Şahin eritaş ın 31 ocak 2018 de hatay reyhanlıda uykudayken şehit edilen lise öğrencisi Fatma avların, 24 ocak 2018 de kilis te şehit edilen muzaffer aydemir ve Suriyeli tayir in kanını döken şerefsiz terör örgütü YPG’den başkası değildir. Bölücü terör örgütü tarafından camilerimize füze atıldı, mahallelerimize roket fırlatıldı, zillet ortaklarının kulakları var duymuyor. Gözleri var görmüyor nitekim üç maymunu oynuyorlar.” dedi.

 

Kılıçdaroğlu’nun nerede yaşadığını, ne içtiğini ve Türkiye’ye nereden baktığını bilmediklerini dile getiren Bahçeli konuşmasının devamında şu ifalere yer verdi:

 

“CHP ZİLLETİN İÇİNDEDİR”

Ypg’yi aklama ve temize çıkarma gayreti teröre destek ve yardım değilmidir, işbirlikçilik ve ihanete onay vermek sayılmayacakmıdır. Bunun için CHP zilletin içindedir, zillete kapılmıştır. Terör örgütleriyle dirsek teması olanlar Söğüt’ün yüzüne nasıl bakacak?. Türk milletine ne diyecek. Bir tarafta zillet, diğer tarafta millet vardır.

 

“GERÇEK CHPLİLERE SESLENİYORUM: VAZGEÇİN BU KILIÇDAROĞLUNDAN”

HDP istanbul’da, ankara, antalyada, adanada, izmirde aday çıkarmıyor peki kimi destekliyor elbette CHP’yi ve İP partisini. Birbirine selam veremeyecek olan partileri bir araya getiren motivasyon nedir, bunlar nasıl olmuştur da ittifak kurmuşlardır. CHP ve İP’nin belediye meclis üyesi adayları nerede ve kimlerin müdahalesiyle tanzim edilmiştir. Olay şudur kandil isim vermiş CHP yazmıştır. Kandil önermiş, İyi parti tamam demiştir. Netice olarak zillet ete ve kemiğe bürünmüştür. Türk milleti bu zehri yutmaz, Söğüt bu tuzağa düşmez ve Allah’ın izniyle düşmeyecektir. Gerçek CHP’lilere sesleniyorum; Vazgeçin bu Kemal Kılıçdaroğlu’ndan.

 

Merhum Abdürrahim Karakoç nediyordu; “Beden ölür Çürür, Cana bakın siz. Kim kiminle yürür ona bakın siz. Bırakın dönsün dönme dolaplar, haktan hakikatten yana bakın siz.”

 

Cumhur ittifakı haktan, hakikatten, halktan yana bakıyor. Cumhur ittifakı Türk milletinin safında duruyor, tarihin doğru yerinden meseleleri kavrıyor.

DEVLET BAHÇELİ: “GERÇEK CHPLİLERE SESLENİYORUM: VAZGEÇİN BU KILIÇDAROĞLUNDAN”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 10 Mart 2019, 23:49

    sayın BAHÇELİ önemli konulardan bahsetti . ülkemizin sorunlarını ve alınacak önlerden CHP hiç haberi yokmuş gibi davranıyor . biz 6 okun ışığıyla büyüdük ve bu inançla chp gönül verdik. özellikle son yıllarda parti
    miz ne yazık ki bu çizgiden çıktı ve bölücülerin , abd , ab , pkk , ypg , kck, dhkpc , fetö düşüncelerinin savunucusu oldu . bazı vekillerin ve belediye başkan adaylarının konuşmaları utanç verici . sınırımız dibinde AK DENİZE İNMEK İÇİN çabalayan devşirme devlet kurmak amaçlayan pkk ,ypg görmeyen CHP neyi görüyor . bu siyasal bir mesele değil ÜLKE MESELESİDİR ey CHP li yöneticiler . bu olaylar için bir tek kelimen yok EY TÜZÜN . kısır döngü ve çelişkilerden usandık.

    Cevapla
  2. 11 Mart 2019, 00:31

    sempati duyduğum CHP nereden buluyor bu din ve bayrak düşmanlarını anlamış değilim . sela veriliyor ve ezan okunuyor . saygı yerine inançla dalga geçen bir zihniyetten asla hizmet beklenemez . ondan sonra chp niçin lider olamıyor sızlanıyoruz işte sebepleri ortada . pkk ile kol kola gezenlere özgürlük diyenlerle birleşme yap gizliden gizliye pazarlıklar kur ve hiç sıkılmadan oy iste . bakıyorum ülke çıkarlarını göz ardı edip bölücülerle iş yapanları gizleme çabanız gözlerden kaçmıyor . ondan sonra BAHÇELİ hükümete destek veriyor diye sızlan . seçtiğiniz ve aday gösterdiğiniz adayların ve bazı il başkanlarımızın konuşmaları utanç verici . zıt görüşlerle birleşmenin sonucu 31 mart ta görülecektir

    Cevapla
  3. Ben chp li değilim ama aşağıdaki iki yorumuda yapan aynı kişi noktalama işaretlerinden belli gazete olarak biraz tarafsız adil olun

    Cevapla
Bizi Takip Edin