DEVLET BAHÇELİDEN SÖĞÜT HALKINA SÖZ!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Partisinin Mitingine katılmak üzere Bilecik’in Söğüt İlçesine gelen ve 31 Mart seçim startını Ertuğrul Gazi Türbesinde dua ederek veren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mitingde yaptığı konuşmada, Söğüt seramik fabrikasının işçi alacaklarının ödenmesi konusunda ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Seramik fabrikalarına alternatif olacak yeni sanayi sektörlerinin getirilmesi organize sanayide yeni fabrikaların kurulması konusunda da söz veren bahçeli, şöyle konuştu.

 

“SÖĞÜT SERAMİK İŞÇİLERİNE SÖZ”

Söğüt seramik fabrikasının işçi alacaklarının ödenmesi, seramik fabrikalarına alternatif olacak yeni sanayi sektörlerinin getirilmesi organize sanayide yeni fabrikaların kurulması, turizmin geliştirilmesi konularında elimizden geleni yapmayı söz veriyoruz.

“BELEDİYELERİN KAPISI 24 SAAT AÇIK KALACAKTIR”

Belediye başkan adayımızın seçildiği andan itibaren gecesi gündüzü Söğüt olacaktır, belediyelerin kapısı 24 saat açık kalacaktır. İşimiz çetin Gücümüz kıla bağlı ne varki yardımcımız Cenab-ı Allah’tır, Güvenimiz ise iradelerinden asla kuşku duymadığımız Söğütlü kardeşlerimdir.

 

“ŞEYH EDEBALİ’NİN NASİHATİ..”

Konuşmasının sonunda Şeyh Edebali’nin nasihatine değinen Bahçeli, şöyle devam etti;

“Cahil ile dost olma;İlim bilmez, İrfan bilmez, Söz bilmez, Üzülürsün.Saygısızla dost olma;Usul bilmez, Adap bilmez, Sınır bilmez, Üzülürsün. Aç gözlü ile dost olma;İkram bilmez, Kural bilmez, Doymak bilmez, Üzülürsün. Görgüsüzle dost olma;Yol bilmez, Yordam bilmez, Kural bilmez, Üzülürsün. Kibirliyle dost olma;Hal bilmez, Ahval bilmez, Gönül bilmez, Üzülürsün. Ukalayla dost olma;Çok konuşur, Boş konuşur, Kem konuşur, Üzülürsün. Namertle dost olma;Mertlik bilmez, Yürek bilmez, Dost bilmez, Üzülürsün.”

“İKİ CİHANDA HESAPLAŞACAĞIZ”

Sizleri asla üzmeyeceğiz, üzenlerle de iki cihanda hesaplaşacağız, yakalarını bırakmayacağız. Beka için milli karar, Cumhur için istikrar, Beka için milli karar Söğüt için istikrar. Söğüt ehline, naif olana, hak edene emanet. Biliniz ki 31 Mart’ta Söğüt yalnızca belediye başkanı, belediye meclis üyesi, il genel meclis üyesi, köy ve mahalle muhtarı seçmeyeceksiniz. Milli bekamız için tarihi nitelikte bir tercihte bulunacaksınız. Hatıralarını ve kutlu dileklerinize inanıyorum ki var etmek için gereğini yapacaksınız.

 

Bahçeli Mitingin ardından Söğüt’ten ayrılarak, Eskişehir’de gerçekleşecek Cumhur İttifakı salon toplantısına katılmak üzere Eskişehir’e geçti.

DEVLET BAHÇELİDEN SÖĞÜT HALKINA SÖZ!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. EYT LİLERE YAPTIĞIN GİBİ Mİ ? kim inanır sana geri vitesci

    Cevapla
  2. bol resimler için teşekkürler

    Cevapla
  3. 11 Mart 2019, 11:16

    neyin bekasııı devlleti yöneten sizssiznizz zatenn belediye kaybetseniz ne olcakkk

    Cevapla
Bizi Takip Edin