DEVLET HASTANESİ BÖLGEYE HİZMET EDEBİLECEK KAPASİTEDE

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik Milletvekili Adayı Selim Yağcı; ilimizde yapımı devam eden Bilecik Devlet Hastanesi hakkında yaptığı açıklamada; ‘’Bilecik halkının özlemle beklediği modern teknoloji ile donatılmış, alanında uzman birçok hekimin ve sağlık birimlerini bünyesinde barındıracak olan tam teşekküllü,250 yatak kapasiteli Bilecik Devlet Hastanesi inşaatı hızla devam ediyor’’ ifadelerini kullanarak, ‘’Bizler de hükümetimizin, devletimizin milletimiz için bu şehirde yapmış olduğu ve yapacağı birçok projeyi yakinen takip ediyoruz.

Birileri gibi çıkıp laf üretmiyoruz veya yapılanı yıkmıyoruz. Açılışına artık gün saydığımız inşallah 2019 yılında hizmete girecek olan Devlet hastanemizin inşaat aşaması sağlıklı bir şekilde yürüyor. Yetkili müteahhit firma ile hastanemizin zamanında belirtilen süre içerisinde tamamlanması ve hizmete girmesi için genel ve yerel idaremiz ile gerekli görüşmeleri yapıyoruz ve takip ediyoruz. Ümidimiz mevcut devlet hastanemiz yeterli olsa da sağlık mevzu bahis olduğunda ata yadigârı bu şehirde benim çok değerli hemşerilerimin kardeşlerimin layık olduğu sağlık koşullarını yerine getirmektir.

DEVLET HASTANESİ BÖLGEYE HİZMET EDEBİLECEK KAPASİTEDE

Bilecik’te projesi tamamlanmak üzere olan Yeni Devlet Hastanesi’nin bölgemizdeki örnek yapılardan birisi olacağına dikkat çeken Milletvekili Adayı Selim Yağcı, ‘’ Yeni yapılan Devlet Hastanemiz Bilecik’te ve bölgemizde hizmet anlayışı ve içerisinde barındırdığı donanımı ile bölgeye hizmet edecek kapasiteye sahip olacak.

SEVK EDEN DEĞİL SEVK ALAN BİR HASTANEYE KAVUŞUYORUZ.Bilecik Her geçen gün değişiyor, gelişiyor ve sınırları genişliyor. Dolayısıyla etrafında mega şehirler bulunan Bilecik’imiz son zamanlarda büyük yatırımlara ev sahipliği yapıyor. Dünden bu güne eldeki mevcut veriler ile kurum ve kuruluşlar ile birçok alanda kendini bölgede en iyi şekilde temsil eden Bilecik, yarın sağlıkta da parmakla gösterilecek ve birçok insanın şifa bulmak için tercih edeceği bir hastaneyi tamamlama aşamasında. Zaman zaman belirli alanlarda yeterli teşekküle sahip olmayan mevcut devlet hastanemiz ne yazık ki bazı noktalarda çözümsüz kalıyor ve en yakın ile hasta sevki yapıyordu. İnşallah Yeni Devlet Hastanemiz tam donanımlı yapısı ve uzman kadrosu ile sevk eden değil sevk alan bir hastane haline gelecek. 70 bin metrekare alana yapılan hastanemiz; 250 yatak kapasitesinde sahip olurken, içinde son sistem 87 poliklinik; 39 yoğun bakım alanı, 6 röntgen odası, 9 ultrason cihazı, 9 ameliyat odası, 21 diyaliz cihazları ve en önemlisi bir helikopter pisti olacak. Şuan yüzde ellilik kısmı tamamlanan Hastanemizin hemşerilerimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.’’ dedi

DEVLET HASTANESİ BÖLGEYE HİZMET EDEBİLECEK KAPASİTEDE
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Evet mevcut olan hastanemiz bilecik için çok yeterli.Sizler hastalandiginiz zaman burda ki hastaneleri kullanmadiginiz icin nekadar yeterli olduğunu gerçekten çok iyi biliyorsunuz.

    Cevapla
Bizi Takip Edin