DİKKAT! – BU AÇIKLAMAYI OKUMADAN ŞENLİKLERE GİTMEYİN

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Söğüt kaymakamlığı ve Bilecik il Emniyet Müdürlüğü tarafından vatandaşların, 735. Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Söğüt Şenliklerini huzur ve güven ortamı içerisinde geçirebilmeleri için dikkat etmeleri gereken hususları içeren basın bildirisi yayınlandı. Yayınlanan bildiride şu ifadelere yer verildi:

 

 Kendinizi tanıtıcı kimlik belgenizi ya da kimlik yerine geçen evrakları yanınızda bulundurunuz.

 

 Tören alanına çanta, valiz, sırt çantası, sepet, torba, poşet vb. taşıma eşyaları alınmayacağından bu tür eşyaları aracınızda ya da otobüslerinizde bırakınız.

 

– Ruhsatlı dahi olsa tören alanına hiçbir ateşli silah, av silahları ve havalı-gazlı tabancalarla giriş yapılamayacaktır.

 

Delici, kesici, yanıcı, yakıcı, parlayıcı, zehirleyici, vb. maddeler ile niteliği belli olmayan gaz, sprey ve toz halinde maddeler alana alınmayacağından üzerinizde bulundurmayınız.

 

– Alana sadece Türk Bayrağı ve Yörükleri tanıtıcı broşür, afiş, pankart alınacağından bunlar dışındaki materyalleri beraberinizde getirmeyiniz.

 

– Kalın sopalara, demir ve metal aparatlara monte edilmiş afiş ve pankartlar içeriğine bakılmaksızın alana alınmayacaktır.

“GÜVENLİK TEDBİRLERİ HEPİMİZ İÇİNDİR”

DİKKAT! – BU AÇIKLAMAYI OKUMADAN ŞENLİKLERE GİTMEYİN
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin