Doğada Yaşam Kampı Renkli Görüntülere Sahne Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

4 Eylül Kurtuluş etkinlikleri kapsamında Bozüyük Belediyesi, AKUT Kent Konseyi, Avcılar ve Atıcılar Kulübü, işbirliği ile düzenlenen “Doğada Yaşam Kampı” renkli görüntülere sahne oldu.

DCIM100MEDIADJI_0182.JPGBozüyük Belediye Başkanlığının talebi üzerine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenen 14-15 yaş grubundaki 45 öğrencinin katıldığı kamp, Sofular Yaylası’nda düzenlenirken, öğrencilere kamp boyunca AKUT tarafından çeşitli eğitimler verildi. Cuma günü kamp yapacakları alana gelen öğrencilere, kamp boyunca AKUT eğitmenleri eşlik ederken, Kamp alanında Avcılar ve Atıcılar Kulübü üyeleri kamp alanında etkinlik süresinde nöbet tuttu. Bozüyük Belediyesi tarafından bütün ihtiyaçları karşılanan kamp alanına günde 3 ana öğün yemekleri getirilirken, geceleri ateş başında çorba saatleri düzenlendi. Kamp ateşi etrafında arkadaşları ile sohbet eden öğrenciler, oksijenin ve doğanın tadını çıkardı. Ayrıca Bozüyük Arıcılık Birliği Başkanı Sadettin Engin, arıcılık ve bal yetiştiriciliği konularında öğrencilere sunum yaptı.

DCIM100MEDIADJI_0025.JPG

Çadır kurma, doğada yön bulma, doğada yapılması gerekenler, ateş yakma, kamp ateşi kontrolü, temel sağlık eğitimleri ve doğada seçilmesi gereken kıyafetler konusunda eğitimler verildi. Çeşitli oyunların oynandığı kampta, çocuklar yaylada ve orman içinde eğitmenleri eşliğinde doğa gezilerine katıldı.

Kampın son gününde gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilere, ailelerine ve kampta görev alan kişilere büyük bir piknik düzenlendi. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte, öğrenciler, dolu dolu bir hafta sonu geçirirken, hem eğlenip, hem de doğa ile ilgili pek çok bilgiye sahip oldular.

DCIM100MEDIADJI_0182.JPG

DCIM100MEDIADJI_0197.JPG

Doğada Yaşam Kampı Renkli Görüntülere Sahne Oldu
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin