BU DURAKLAR “HER EVE LAZIM” DEDİKLERİNDEN OLSA GEREK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediyesi tarafından vatandaşların toplu taşıt araçları beklerken mevsimler nedenleri ile aşırı sıcaklarda ve soğuk kış günlerinde hava şartlarından etkilenmelerini en aza indirebilmek amacıyla ilçe genelinde belirlenen 6 noktaya klimalı duraklar yerleştiriliyor.

klimali-duraklar-5

Durakların montajı sırasında çalışmaları yakından takip eden Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı vatandaşlarla da görüşerek sohbet etti. Vatandaşlara yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Bakıcı, montajı yapılan yeni ve modern duraklar ile ilgili olarak da ; “Mevsimsel zorlukların vatandaşlarımıza zararının en aza indirilmesi için işçi servislerimizin yoğun olarak durduğu ve dolmuşların en çok yolcu aldığı 6 noktaya klimalı durak yerleştiriyoruz. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

 

Bozüyük Belediyesi ekipleri tarafından ilk etapta Orman Dairesi önü ve Ziraat Bankası önüne yerleştirilen durakların geriye kalan 4 tanesinin de montajı yoğunluğa göre belirlenecek yerlere önümüzdeki günlerde yapılacak. İçlerinde klima, rahat oturma bankları ve beklerken kitap okumak isteyen vatandaşlarımız için kitaplıklarında bulunduğu duraklar Bozüyük’lü vatandaşlar tarafından büyük bir beğeni ile karşılandı.

 

İlçede ilk kez gerçekleştirilen klimalı durak çalışması ile Bozüyük Belediyesi bir yeniliğe daha imza atmış oldu.

klimali-duraklar-6 klimali-duraklar-2 klimali-duraklar-5 klimali-duraklar-4 klimali-duraklar-1 klimali-duraklar-8 klimali-duraklar-7

BU DURAKLAR “HER EVE LAZIM” DEDİKLERİNDEN OLSA GEREK
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 15 Ekim 2016, 17:40

    Bilecik merkezde o kadar öğrenci duraklarda bekliyor ki, konserve misali üniversiteye gidip gelmelerini saymıyorum bile…

    Cevapla
  2. Vay be ısıtmalı durak yapmışlar bilecik ede gelsin

    Cevapla
Bizi Takip Edin