EL ELE VERİP ŞEHRİMİZİ VE ÜLKEMİZİ 2023 TÜRKİYE’SİNE HEP BİRLİKTE HAZIRLAYACAĞIZ’’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçiminde  Bilecik Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’Ecdad diyarı Bilecik’imizde el ele verip şehrimizi ve ülkemizi 2023 Türkiye’sine hep birlikte hazırlayacağız’’ dedi.

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısından 14 ilin belediye başkanı adaylarını açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Belediye Başkanı Nihat Can’ı 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Bilecik Belediye Başkanı adaylığı  için ilan etti.

 

Açıklama öncesi konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; ”Hükmeden değil hizmet eden, hâkim değil hizmetkâr, gönül kıran değil gönül yapan bir yönetim anlayışına uygun davrandığımız müddetçe milletimizin desteği hep yanımızda olacaktır.” dedi.

 

Çevreye ve insana saygılı bir seçim kampanyası yürütme kararı aldıklarını kaydeden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, görüntü ve gürültü kirliliği oluşturan propaganda yöntemlerini tamamen terk edeceklerini söyledi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının ardından AK Parti Aday Belirleme Komisyonu tarafından yapılan değerlendirmelerin ardından belirlenen 14 ilin belediye başkan adayını açıkladı.

 

Bilecik Belediye Başkan Adayı Nihat Can’ın ismini açıklayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, mevcut Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can’ı tebrik ederek hayırlı olmasını diledi.

BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN:

‘’BUGÜN MUTLUYUZ HEYECANLIYIZ, ÇÜNKÜ DOĞDUĞUMUZ ŞEHRE HİZMET ETMEK İÇİN YOLA GİRMENİN MEMNUNİYETİNİ YAŞIYORUZ’’

 

Belediye Başkanı Nihat Can gerçekleştirilen toplantı ve adının açıklanması hakkında yaptığı ilk açıklamada; ‘’Bugün mutluyuz ve heyecanlıyız. Çünkü doğduğumuz şehre hizmet etmek için yola girmenin memnuniyetini yaşıyoruz’’ ifadelerini kullanarak,  ‘’Doğduğumuz büyüdüğümüz kıymetli hemşehrilerimiz ile aynı havayı suyu paylaştığımız, Dirilişin, Kuruluşun Şehri Kutlu memleketim Bilecik’imize ilk günkü aşkla HeyeCAN’la azim ve kararlılıkla yola devam etmenin haklı hazzını, mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün Ankara’da AK Parti Genel Merkezimizde; Liderimiz, Devlet Başkanımız, AK Partimizin Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerde Bilecik’imizi belediye başkanlığında aday gösterilerek yola devam etmenin onurunu yaşıyoruz. Bilecik benim şehrim. Bilecik rastgele bir toprak değil. Atalarımızın bize yadigarı olan bu kutlu topraklarda Yeni ve Güçlü Türkiye Yolunda 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine hep birlikte ulaşmak için bizlerde var gücümüzle çalışmalarımızı, kararlılıkla hemşehrilerimizin bizlere duyduğu güven ve istikrarla sürdüreceğiz. Bizlere bu görevi tevdi eden başta Cumhurbaşkanımıza, değerli hemşehrilerimize, bu onurlu bayrağı devraldığım sayın Milletvekilimiz Selim Yağcı’ya, İl Başkanımız Fikret Karabıyık’a, İlçe Başkanımız Nail Öztürk, Kadın Kolları Başkanımız Ümran Erdoğan Karayiğit, Gençlik Kolları Başkanımız Onur Karaman ve bütün değerli dava arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İnşallah bizler de Bilecik’imiz için hemşehrilerimiz için projelerimizi ivedilikle beyan edip hemşehrilerimizin bize verecekleri bu görev ile büyüyen ve yükselen değer Bilecik’i hazırlamaya koyulacağız. İlk gün dediğimiz gibi ‘’Canla Başla İlk Günkü Heyecanla’ diyorum.’’ Şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı ve uğurlu olsun’’ dedi.

 

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan toplantının sonunda  Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katılan AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Kadın Kolları Başkan Vekili Rahime Aydeniz ve Gençlik Kolları Başkanı Onur Karaman ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

EL ELE VERİP ŞEHRİMİZİ VE ÜLKEMİZİ 2023 TÜRKİYE’SİNE HEP BİRLİKTE HAZIRLAYACAĞIZ’’
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin