ELDEMİR HAS ODADA GENÇLERLE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hasbihal Gençlik Sohbetleri kapsamında Bilecik Milletvekili Halil Eldemir Gençlik Merkezi Has Odada gençlerle bir araya geldi.

Has odada gerçekleştirilen hasbihale Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Eşi Funda Eldemir, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Gençlik Merkezi Müdür Vekili Hasan Kocatepe ve gençler katıldı.

 

Milletvekili Halil Eldemir program öncesi Gençlik Merkezini gezerek yapılan faaliyetler hakkında bilgi aldı.

 

Has odada gerçekleştirilen hasbihale gençlerin katılımı ve ilgisi yoğun oldu. Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleştirilen hasbihalde Milletvekili Eldemir; Gençlere kendini tanıtarak tecrübelerini aktardı. Gençlere 15 Temmuz sürecini ve gençlere ülke için önemine değindi. Verimli geçen hasbihalin ardından gençlerin sorularını yanıtlayarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Hasbihal programı gençlerin sorularının Milletvekili tarafından yanıtlanması ile son buldu.

 

Program sonunda katılımcılara ikramlarda bulunuldu. Gençlik Merkezi üyelerimiz kendi el emekleri ile yaptıkları ürünleri Milletvekili Eldemir’e takdim etti.

ELDEMİR HAS ODADA GENÇLERLE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin