ELDEMİR: “MUHALEFET PARTİSİ KASITLI OLARAK VATANDAŞLARI YANLIŞ YÖNLENDİRİYOR”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Pazaryerililer Derneği Üyeleri, Kurtköylüler Derneği Üyeleri ve Türk Metal Sendikası Temsilcileri ile bir araya geldi.

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen programda konuşan Eldemir, 16 Nisan’da yapılacak referandumda neden “Evet” denmesi gerektiğini anlattı.

 

Anayasa değişikliği hakkında bilgi veren Eldemir, “Türkiye büyümeye devam ediyor. Şimdi bizlere düşen bu büyümeyi devam ettirecek daha güçlü bir Türkiye için gerekli adımları atmaktır” dedi ve  referandum maddelerini ayrıntılı olarak anlattı.

 

Program sonunda davetliler tarafından yöneltilen soruları yanıtlayan Eldemir, çalışma kanunu, sigorta primleri ve milli istihdam hareketi hakkında da bilgi verdi.

 

“VATANDAŞLARI KASITLI OLARAK YANLIŞ YÖNLENDİRİYOR”

Cumhurbaşkanı ve Başbakan arasında gerçekleşen uyumsuzlukların geçmişte büyük sorunlara neden olduğunu belirten Eldemir, yapılacak olan referandum ile ilgili olarak muhalefet partisinin kasıtlı olarak vatandaşları yanlış yönlendirdiğini belirtti.

Belediye Başkanı Bakıcı ise, burada yaptığı konuşmada, “bizler dernekler ve sivil toplum örgütleri ile her zaman istişare eden karşılıklı fikir alışverişinde bulunan bir belediye olarak daha güzel bir Bozüyük ve vatandaşlarımızın problemlerinin çözüldüğü bir belediyecilik anlayışında görevimize devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

ELDEMİR: “MUHALEFET PARTİSİ KASITLI OLARAK VATANDAŞLARI YANLIŞ YÖNLENDİRİYOR”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin