ELDEMİR’İN ESNAF ZİYARETLERİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekilliği seçimlerinde 2. Sıra adayı olan Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir seçim çalışmalarına Bozüyük’te devam etti.

Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir beraberindeki Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Dodurga Belde Başkanı Selim Tuna ve AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin ile birlikte Bozüyük’te esnaf ziyaretlerine devam etti.

 

Kasımpaşa Mahallesi esnaflarını ziyaret eden Milletvekili Eldemir esnaflara ‘hayırlı, bereketli ve bol kazanç’ temennisinde bulundu. Ziyaretlerinde vatandaşlarla da görüşen Milletvekili Eldemir, vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılaştı.

Bozüyüklülerle hal hatır eden, kendisinden bir istekleri olup olmadığını soran Milletvekili Eldemir, vatandaşlara milletvekilliği döneminde Bilecik genelinde gerçekleştirdiği hizmetler hakkında da bilgi verdi.

 

Ziyaretlerin ardından değerlendirmede bulunan Milletvekili Eldemir “Bugün Bozüyük Kasımpaşa Mahallesi’nde bulunan esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Güçlü Bozüyük Güçlü Bilecik için çalışıyoruz” dedi.

ELDEMİR’İN ESNAF ZİYARETLERİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin