ELEKTRİK AKIMINA KAPILAN ÖĞRENCİ YARALANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te elektrik akımına kapılan öğrenci yaralandı.

bilecik haberleri

Edinilen bilgiye göre Karayolları kavşağının yakınında yer alan İmar Sokakta trafonun yanında arkadaşıyla bulunan Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü 10. sınıf öğrencisi O.Y trafonun duvarından çıkan vidaya tutunduğu esnada elektrik akımına kapılarak yaralandı.

Sol elinden elektrik akımına kapılarak yaralanan öğrenci O.Y yi olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tedavi edilmek üzere Bilecik Devlet Hastanesine kaldırdı.

Yaralının sağlık durumun iyi olduğu ve gözlem altında tutulduğu öğrenildi.
bilecik haberleribilecik haberleri

 

ELEKTRİK AKIMINA KAPILAN ÖĞRENCİ YARALANDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. İş güvenliği açıkları can alıyor.Yokmu tedbir alacak bir kurum kardeşim.

    Cevapla
  2. 24 Şubat 2016, 20:08

    Sokak lambaları yanmaz elektrik paraları bir gün geç yatırsan kesilir güvenlik tedbirleri alınmaz ya bu gencecik cocuga bişey olsaydı o zamanmı önlemler alınacak

    Cevapla
  3. 24 Şubat 2016, 21:20

    Trafolar ne kadar tehlikeli ise Bahçelievler, İsmetpaşa, Beşiktaş ve Ertuğrulgazi Mahallerinden geçen evlerin neredeyse çatılarına değecek şekilde ki yüksek gerilim hattı da o kadar tehlikelidir. Ya yer altına gömün ya da şehir dışına alın kardeşim o kadar mı zor? Buradan bu konuyu bıkmadan usanmadan defalarca yorum yazarak dile getirdim ama nafile. Yazık değil mi çocuk hayatını kaybetse, kolu bacağı kesilse. Hep başkasının başına gelir zannediliyor. Yazık…

    Cevapla
  4. Burada tek suçlu var oda bu çocuk. Sen sigara içme yaşına ne zaman geldin? Okullarda sigara içmek suç. Bu çocuğun kendi hatasının bedelini başkaları ödememeli. Ne OEDAŞ nede okul idaresi. Tek suçlu çocuk sigara içmek için gitmeseydi bu olay olacak mıydı? Bu çocuk zaten okuldan kaçarak suç işlemiş kesinlikle başkalarına suç yükleyip kimse kendini kurtarmaya çalışmasın. Soruşturma açılacak müfettişlere sorarım siz acaba bu tür bir olayı nasıl engellerdiniz? Her öğrenciyi ne kadar takip edebilirsiniz? Kapıları kapatsak okul mu? Hapishane mi? Diyerek basında eleştiri konusu olmuştuk. Okul maçlarında bile çocukları zapt edemiyoruz çünkü idari sistem yüzünden sayenizde şımarık bir gençlik yetişti. Okulları biraz disiplin yönünden serbest bırakın okul yönetimi ve öğretmenlerin işine karışmayın görün bakın bu gençlik nasıl düzelir.

    Cevapla
Bizi Takip Edin