ELEKTRİK KESİNTİSİ GÜLÜMBE KÖYÜ HALKINI PERİŞAN ETTİ!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Gülümbe köyünde yaklaşık 24 saattir yaşanan elektrik kesintisi vatandaşı perişan etti.

 

 

Edinilen bilgiye göre, Bilecik’in Merkez ilçesine bağlı Gülümbe köyünde 29 Aralık 2016 Perşembe günü sabah saatlerinde bilinmeyen bir sebepten dolayı elektrik kesintisi meydana geldi. O saatten bu yana köyde elektrik bulunmazken, hava sıcaklığının eksi 10 derecelere kadar düştüğü şu günlerde arızanın bir türlü giderilememesi vatandaşı çileden çıkardı.

 

Köy sakinleri, 186 Elektrik arıza hattını aradıklarında Gülümbe köyünde herhangi bir elektrik arızasının olmadığı yönünde cevaplar aldıklarını beyan ettiler. Cep telefonlarının şarjlarının kalmadığını, ısınma sorunları yaşadıklarını ve mağdur olduklarını beyan eden köy sakinleri, ilgili birimleri elektrik kesintisinin giderilmesi için göreve çağırdılar.

 

Diğer yandan, konuyu netleştirmek için aradığımız 186 Elektrik Arıza hattında müşteri temsilcisi, köy sakinlerinin de dile getirdiği gibi “Gülümbe köyünde hatta Bilecik merkezde herhangi bir elektrik arızasının olmadığını” beyan ettiler. Elektrik kesintisi ile ilgili bilgi almak için aradığımız köy muhtarı Ali Osman Kaya ise elektrik kesintisinin dün sabah saatlerinden beri devam ettiğini, halen elektrikler olmadığını söyledi.

 

Demek ki; 2017 yılına girmemize sayılı saatlerin kaldığı günümüzde, dün sabah saatlerinde kesilen ve kar yağışının olduğu, dondurucu soğukları yaşadığımız bu kış gününde yaklaşık 24 saattir insanlar elektriksiz de kalabiliyormuş…

 

 

ELEKTRİK KESİNTİSİ GÜLÜMBE KÖYÜ HALKINI PERİŞAN ETTİ!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin