Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in Bilecik Temasları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez; Bilecik temasları kapsamında Vezirhan Beldesi, Gölpazarı ilçesi ve Osmaneli ilçesini ziyaret etti.

Bakan Dönmez’e,Milletvekili Selim Yağcı, Belediye Başkanı Nihat Can, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti İlçe Başkanı Nail Öztürk, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Onur Karaman, ilçe, belde belediye başkanları ve vatandaşlar eşlik etti.

 

Vezirhan Beldesi, Gölpazarı ilçesi ve Osmaneli ilçesini ziyaret eden Bakan Dönmez, burada AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışlarını gerçekleştirerek, esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Bakan Dönmez’den Vezirhan Beldesine Ziyaret

AK Parti Vezirhan Belde Teşkilatı’nı ziyaretinde bulunan Bakan Dönmez, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın mantığının, sözünün hayata geçtiği yerler burası. AK Parti kurulduğu günden bugüne insan odaklı, insanı merkeze alarak politikalar, projeler geliştirdi. İyi işler yaptı. Onun içindir ki 2002’den bu tarafa girdiği her seçimde hamdolsun galip çıktı.” ifadelerine yer verdi.

 

Bakan Dönmez, “Yerel yönetici demek, size bizden daha yakın olan kişi demek. Sizin sorunlarınızı kendi yetki ve gücüyle çözecek, kendi yetkisi ve gücü kapsamında olmayanları da iline ve bakanlığa iletmek suretiyle çözüm arayacak kişi demektir. Ulusal kalkınma yerelden başlar. Ulusal kalkınmayı tamamlayabilmek için yerel kalkınmayla uyumlu politika ve proje, iş geliştirmek zorundayız. Biz diyoruz ki, bizimle uyumlu çalışacak arkadaşları yönetici seçin. Dolayısıyla memleket kalkınırken Vezirhan geride kalmasın, aynı vagonda, aynı trende yerini alsın.”

Bakan Dönmez’den Memleketi Gölpazarı İlçesine Ziyaret

Memleketi  Gölpazarı ilçesine gelen Bakan Dönmez, cuma namazı kıldıktan sonra esnaf ziyaretinde bulundu.

 

“Çocukluğum Bu Topraklarda Geçti”

Gölpazarı AK Parti Seçim Bürosunu ziyaret eden Dönmez, “çocukluğumun bir kısmı Gölpazarı topraklarında geçti.” dedi.

 

Dönmez, “Buraya gönül borcumuz var. Gölpazarı ve Bilecik için ne yapsak azdır, borcumuzu ödeyemeyiz. Yapmak için de gayret ettik. Doğal gaz istediniz getirdik. Gölpazarı yolunu AK Parti hükümetleri söz verdi ve yaptı. Doğal gaz abonelik sayısının giderek arttığı bilgisini aldım. Gölpazarı’nın her mahallesine her evine doğal gaz götürmek bizim boynumuzun borcudur.” dedi.

 

Milli Gelirde 3-4 Kat Artış

Dönmez, 2002 yılından bu yana milli gelirde 3-4 kat artış yaşandığını söyledi.

 

“Mevla’nın takdiriyle kısa sürede bu büyük sorunların üstesinden geldik. Artık bugün büyük kentlerimizin hiçbirinde bu sorunların adı anılmıyor. Artık yeni projelerle halkın önüne çıkıyoruz. İstanbul ve Türkiye’nin muhtelif yerlerinde misafirlerimizi ağırlıyoruz, onlar eğer ilk defa gelmişlerse şaşkınlıklarını ve hayretlerini gizlemiyorlar.” açıklamalarında bulundu.

Bakan Dönmez’den Osmaneli İlçesine Ziyaret

Osmaneli ilçesini ziyaret eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Osmaneli esnafını ziyaret ederek, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezinde istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in Bilecik Temasları
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 9 Şubat 2019, 02:09

    bilecik yatırım bekliyorrr

    Cevapla
  2. 11 Şubat 2019, 18:21

    Gölpazarında Selim yağcı dayatma adayının hesabını verecek

    Cevapla
Bizi Takip Edin