ENGELLİ MÜLTECİ’NİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜLER

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik İHH İnsani Yardım Derneği, insan hak ve hürriyetleti faaliyetleri ile insani yardım çalışmalarına devam ediyor.



Geçtiğimiz günlerde yaklaşık rayiç bedeli 340 bin lira olan ayni yardımlar, Bilecik İHH tarafından tırlarla Suriye ve Bayır Bucak Türkmenlerine gönderilmişti.

İlimizde bulunanan yetim öğrenciler ile diğer yetimler konusunda da çalışma yapan ve aylık sürekli destek sağlanması noktasında faaliyette bulunan İnsani Yardım Derneği’nin, ilimizdeki mülteci çalışmaları da durmaksızın devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde güvenlik açısından ismi açıklanmayan bir mülteciye yardımcı olan Bilecik İHH, aynı zamanda engelli olan mültecinin yüzünü güldürdü.

Bir hafta boyunca enfeksiyon hastalığından dolayı hastanede yatan engelli mültecinin, engelli aracının akülerinin bittiğini öğrenen İHH yetkilileri, akülerinin alınması için çalışma başlattı. Osmanelili hayırseverlerin katkı sağladığı çalışma sonucunda, engelli arabasına özel olan jel akülerin satın alınması gerçekleştirildi. Küçük bir çocuğu olan engelli mültecinin, elektrikli aracı çalışır hale getirildikten sonraki sevinci görülmeye değerdi. Engelli mülteci bundan sonra, özel akülerini şarj ederek, yaklaşık 10 yıl boyunca aracını rahatlıkla kullanabilecek.

 

ENGELLİ MÜLTECİ’NİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜLER
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Allah razı olsun ne güzel işler yapılıyor.

    Cevapla
Bizi Takip Edin