ERTUĞRULGAZİ CAMİİ YIKILACAK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Müftülüğü tarafından; Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından riskli bina olarak belirlenen ve kentsel dönüşüm kapsamına alınan Merkez Ertuğrul Gazi Camii bugün (12 Ekim) Cuma namazının ardından ibadete kapatılacağı duyuruldu.

İl Müftülüğü organizesinde TDV Bilecik Şubesi tarafındann ek projede uygun olarak yeniden inşa edileceği belirtilirken şu ifadelere yer verildi:

 

“Şehrin merkez camii konumunda olacak olan cami bünyesinde Kur’an Kursu, Eğitim Merkezi erkek/kadın, engelli şadırvanları, işyerleri ve çay ocağı bulunacaktır. Söz konusu cami 750 cami içi, 650 cami dışı musalla cemaati mahalli olmak üzere toplam 1400 cemaat kapasitesine sahip olacaktır.

 

İnşasının belirli bir kısmı hayırsever bir vatandaşımız tarafından karşılanacak olan caminin tüm hayırsever vatandaşlarımızın da desteğine ihtiyacı olacaktır”

ERTUĞRULGAZİ CAMİİ YIKILACAK
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7 Yorum

  1. umarım lefke taşından olurr

    Cevapla
  2. çarpılırsınız

    Cevapla
  3. 12 Ekim 2018, 19:30

    HİÇ BİR BAKIM ONARIMI İHTİYACI YOK,,,,,,,,,,,,,VE MİMARİSİ DE GÜZEL BİR CAMİ…………………………….hem BU YILLARIN MİMARİSİNDEN KAÇ ÖRNEK VAR ,,,BİLECİKTE………….neden yıkılacak??????????????????????

    Cevapla
  4. 12 Ekim 2018, 19:47

    ………………………………caminin ismi banisi,,,,,,,ERTUĞRUL GAZİ, HAZRETLERİMİZ HAYATTA OLAYDI,,,BÖYLE YAPĞIN BUYURURDU DA DİYORLAR,,,,,,,………DE ,,,duyuluyor:::::::::::::::::::::.haberler ola……………..

    Cevapla
  5. 12 Ekim 2018, 19:48

    israf haramdır::::::MÜSLÜMAN ŞUURSUZLUKLA ANILAMAZ……MÜSLÜMAN İNSAN ŞUURLU OLANDIR((HADİS)))……………………………………..YAPIM MALİYETİ trilyonlarla ((hem de kaç sıfırlı)) ANILAN,,,,,bu caminin parası………………BİLECİK KÖYLERİNDEKİ ,,,borçlu,,,,,,bankalara,,,,faize teslim edilmiş,,,,çiftçilere dağıtılsa———-“””””””””””””(VALLAHİ)””””””””————bu allah(c.c)ın hoşuna gidendir…………….bilecikli cuma ve bayram namazına,,,YENİ YAPILAN KAYI CAMİSİNE GİDİVERSİN(minübüsle))yayan………………………………caminin ismi banisi,,,,,,,ERTUĞRUL GAZİ, HAZRETLERİMİZ HAYATTA OLAYDI,,,BÖYLE YAPĞIN BUYURURDU DA DİYORLAR,,,,,,,………DE ,,,duyuluyor:::::::::::::::::::::.haberler ola……………..

    Cevapla
  6. Bırakın artık cami yapmayı
    Bırakın artık camiler ile ovunmeyi
    Önce içlerini dolduracak gerçek müslümanlar yetiştirin
    Bunu şuan ki imamlar ile yapamazsınız
    Şuan ki imamların ne kadarı gerçek müslüman tartışılır
    Bu ülkede camiye Suriyeli kadın atıp sonra ikindi namazı kıldıran İmam var
    Tatil günü diye namaz kildirmayan imamlar var
    Her şeyi geçtim … Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır eyyy cemaat diyip …. Haksızlığa fetva veren … Hatta dolandıran imamlar var

    Istediğiniz kadar cami yaptırın ne değişecek

    Insan yok bizde insan

    Taş olsa ne olur …

    Cevapla
  7. 14 Ekim 2018, 15:27

    AYAĞINI YORGANINA GÖRE UZAT

    Cevapla
Bizi Takip Edin