Eski İl Başkanı Kurtulmuş Belediye Başkan Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Ak Parti eski İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimi için Bilecik’ten belediye başkanlığı aday adaylığı için başvurusunu AK Parti Bilecik İl Başkanlığına yaptı.

Kurtulmuş, AK Parti Bilecik İl Başkanlığı toplantı salonunda AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık’a başvuru dosyasını teslim etti.

 

Başvuru töreninde konuşan AK parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, “7 yıl gibi uzun bir süre İl Başkanlığımızı yapmış 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde Milletvekilliği Adayımız Ramazan Kurtulmuş bugün Bilecik Belediyesi Aday Adaylığı başvurusu için toplandık.” dedi.

 

Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan ve 2002 yılından beri girdiği her seçimi kazanan büyük başarıların altına imza atan bir partinin mensubu olmaktan son derece gurur duyduğunu belirten Kurtulmuş, ” Başarının kaynağı temeli yerel yönetimler. Bende partinin kuruluşundan beri bu davanın içinde olarak 2003 yılında düzenlenmiş olduğu partinin Belediyeciliğin bilgisini alt yapısını alarak, nasıl yapıldığını öğrendik ve bilgi sahibiyiz. Aldığımız bilgi sayesinde teşkilatımızca yıllarca  işin başından beri teşkilatların değişik kademelerinde görev alıp yıllarca İl Başkanlığı yapma görevini partim bana verdi. Bu davanın içinde yıllarca hizmet ettik. Siyasette edinmiş olduğumuz tecrübelerle ticaret hayatında edinmiş olduğum tecrübelerle beraber bunların hepsini bir araya topladığımız zaman belediye başkanlığı aday adaylığı başvurularını yapıyoruz.

 

Nasıl Bir Belediyecilik ile ilgili ne düşünürsünüz?

Kurtulmuş, “Belediyecilik noktasında öncelikle parti teşkilatlarımız, görev almış teşkilatlarımız ve şuanda görev alan teşkilatlarımızla birlikte toplumumuzun Bilecik halkının, sivil toplum halkımız başta olmak üzere kanaat önderliğinde kuracağımız güzel bir ekip ile bizim düşüncelerimiz, milletimizin talepleri istekleri, projeleri hepsini bir araya topladığımız zaman iyi bir proje çalışması ile Bilecik’imizin ihtiyaçlarını da yakın ve bilen kişi olarak söylüyorum bunlarla birlikte inşallah Bilecikimize bunları verme konusunda düşüncelerimiz ile yola çıkıyoruz.

 

Eğer siz milleti düşüncesine isteğine talebini dikkate alamazsanız milletle diyaloğunuzu kuramazsanız milletin gönlünü alamazsınız oyunun da desteğini alamazsınız bu mümkün olamaz. ” dedi.

Eski İl Başkanı Kurtulmuş Belediye Başkan Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. yahu senin miadın dolalı çok oldu

    Cevapla
  2. Türkiyede EN UZUN SÜRE il Başkanlığı yapan akp il başkanları 3 kişi bunlardan biri de ramazan KURTULMUŞ. beyler başkanlığı hak eden biri varsa o ramazan bey.Lakin ramazan bey il başkanlığı döneminde okadar yanlış kişileri etrafına topladıkı . şimdi belediye başkanlığını ona vermezler.öncelikle AKP İL YÖNETİMİ kendini yenilesin daha düne kadar akp ye hakaret edenler şimdi hepsi akp tide……….düşünün beyler neler olur.

    Cevapla
  3. İçimizden biri olan Ramazan Beyin ofisi burda, evi burda, ekmegini burdan kazaniyor, hergun gorup ulasabilecegimiz biri. İl başkanlığını bıraktığı halde hala dert dinliyor cebinin peşinde koşmuyor ihtiyacıda yok sanırım. Ne derseniz deyin ama bu adam bizden biri.

    Cevapla
Bizi Takip Edin