FETÖ firarisi Zeki Güven, 2015 yılında “Veremeyecek hesabı olanlar kaçar.” demiş

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FETÖ’nün Deniiz Baykal ile MHP’li yöneticilere kurduğu kaset kumpasına ilişkin davanın şüphelileri arasında yer alan Bilecik Yenipazarlı, eski Ankara İstihbarat Şube Müdürü Zeki Güven ve örgüt üyeliğinden aranan eşi eski hâkim Sevda Güven, geçtiğimiz günlerde Eskişehir’de yakalanmıştı.

FETÖ firarisi hâkim eşiyle birlikte sahte kimlikle yakalanan eski Ankara İstihbarat Müdürü Zeki Güven, 2015 yılında “Veremeyecek hesabı olanlar kaçar.” demiş.

Zeki Güven, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile eski MHP’li yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin internet ortamında yayımlanmasıyla ilgili 171 zanlı hakkında hazırlanan ve Ankara 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edilen iddianamedeki şüpheliler arasında yer alıyor.

 

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen tarafından örgütün Emniyet üst düzey yapılanmasında gelecek vadeden kişiler arasında gördüğünden “altın çocuklar” içinde bulunduğu bildirilen Zeki Güven’in, birçok usulsüz dinleme ve görüntüleme olayında önemli rol oynadığı, polise yakalanmamak için sürekli kılık ve yer değiştirdiği öğrenildi.


İLGİLİ HABER

FETÖ firarisi Zeki Güven, 2015 yılında “Veremeyecek hesabı olanlar kaçar.” demiş
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin