FETÖ’NÜN EMNİYET İMAMLARI GÖZALTINDA!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) mesuplarına yönelik yürütülen soruşturmada sabah saatlerinde düzenlenen operasyon kapsamında “Bilecik’te Emniyet İmamı” olduğu iddia edilen öğretmenler gözaltına alındı.

 

Tüm yurt genelinde olduğu gibi Bilecik’te il genelinte yürütülen FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde FETÖ ile bağlantısı olduğu ve Bilecik’te Emniyet imamı olduğu iddia edilen kişilere yönelik operasyon düzenledi.

 

Düzenlenen operasyon kapsamında Bilecik’te öğretmenlik yaparken FETÖ soruşturması kapsamında ihraç edilen ve baş imam olduğu öne sürülen S. B. Osmaniye’de, R.Ü. Bilecik merkezde ve E. A., ise İstanbul’da gözaltına alındı. 4. imam olduğu iddia edilen H.S. adlı öğretmenin ise daha önceden Bursa’da tutuklandığı öğrenildi.

 

Gözaltına alınan öğretmenlerin Bilecik Emniyetinde FETÖ soruşturmasında tutuklanan ve ihraç edilen polislere imamlık yaptığı iddia edilirken, Gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrollerinin ardından sorgulanmak üzere Bilecik Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. 

FETÖ’NÜN EMNİYET İMAMLARI GÖZALTINDA!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin