FETÖ’nün Kaset Kumpasçısı Bilecik’li Zeki Güven’in Eşi Tutuklandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FETÖ’nün “altın çocuklar” adını verdiği emniyet yapılanmasında üst düzey konumda bulunan Bilecik Yenipazar’lı, eski Ankara İstihbarat Müdürü Zeki Güven’in eşi eski hâkim Sevda Güven tutuklandı.

 

Alınan bilgiye göre, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubesi ekiplerince 22 Mayıs’ta kent merkezindeki bir alışveriş merkezinin otoparkına düzenlenen operasyonda, Ankara 2, 4 ve 14. Ağır Ceza Mahkemelerince “terör örgütü kurmak ve yönetmek suçundan” aranan kaset kumpasçılarından eski Ankara İstihbarat Şube Müdürü Zeki Güven ile yakalanan eşi firari eski hâkim Sevda Güven’in Samsun Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı.

 

Örgütün şifreli haberleşme uygulaması “ByLock” kullandığı tespit edilen eski Ordu Mesudiye hâkimi Güven, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Şüpheli Güven’in emniyetteki ifadesinde suçlamaları kabul etmediği belirtildi.

 

Sevda Güven’in meslekten ihraç edilmeden birkaç gün önce işe gitmediği ve yakalanmamak için eşiyle büyük şehirlerde saklandığı öğrenildi.

 

Operasyonda gözaltına alınan eski Ankara İstihbarat Şube Müdürü Zeki Güven ise geçtiğimiz günlerde Eskişehir’de tutuklanmıştı.

FETÖ’nün Kaset Kumpasçısı Bilecik’li Zeki Güven’in Eşi Tutuklandı!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Kasetlerdi kumpas yaptiklarında guluyordunuz akpnin isınecgeliyordu mhp ye kumpas kurduklarinda naralar atiyordunuz tabi bedlediniz besledini besledikleriniz sizidevgagalamaya başladığında zorunuza gitti siz palazlandırdinız bumları her imkanı önlerine siz açtinız ben onu bunu bilmem olan ibadet kısmina oluyor bunların vebalini ödeyemessiniz bu ibadetin suçu kadar akp hükumetininde sucu vardır …ihanetini.ticaretini yapanlari kacırdınız onlarin keyfi yerinde ama ibadet kisminıñ vebalı çok büyük olaca oçoluğun cocuğun hesabinı hepimizde saracalar ahiretimizde allah hepimizin yardımcisi olsun bundan her turk vatandaşı sorumludur herkes destek vermistir okullarinda okutmakla dersanelerine gitmekle kurban yardimi yaomakla sohbetlerine gitmekle gazeteletini okumakla bunda herkesin sucu var ohalde ama bizi devlet gonlendirdi bu imkanlari onlara sundugundan peki biz sucluysak bizden daha cok suclu devlettir devlet kandirilmıssa bizlerde kandırilmışızdır peki soruyorum size devlet eliyle bu okullardan mezun olan cocuklarin ne gunahı varda iş bulamıyorla inanin bunda ozaman herkes suclu bizlerin yatacak yarimiz yok allah hakkımizda hayırlisinı versin vevlam vatanimıza milletimize zeval vermesin

    Cevapla
Bizi Takip Edin