GELENEKSEL HELVA VE ŞERBET İKRAMI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından, üç ayların başlangıcı ve Regaib Kandili dolayısıyla irmik helvası ve Osmanlı Şerbeti ikramı yapıldı.

Bilecik Belediyesi tarafından mübarek gün ve bayramlarda düzenli olarak uygulanan gelenek kapsamında şehir merkezindeki Sosyal Tesisler Çay Bahçesi önünde vatandaşlara irmik helvası ve şerbet ikram edildi.

 

Osmanlı Şerbeti ve helva ikramı programına; Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, AK Parti Kadın Kolları Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, AK Parti Bilecik Kadın Kolları Başkanı Ümran Karayiğit, Bilecik Belediyesi Meclis Üyeleri, Bilecik belediyesi başkan yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

‘’CENABI ALLAH’TAN ARAMIZDAKİ BİRLİK VE BERABERLİĞİ HER ZAMAN SÜRDÜRMESİNİ NİYAZ EDİYORUZ’’

 

Vatandaşlara kendi elleriyle helva ve şerbet ikram eden Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, geleneksel hale getirmiş oldukları helva ve şerbet ikramının birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe vesile olmasını diledi.

 

Burada yaptığı konuşmada; “Ülke olarak çok önemli bir süreçten geçiyoruz.’’ İfadelerini kullanan Belediye Başkanı Selim Yağcı, ‘’Gerçekten bu vatanın varlığı, birliği, dirliği için canlarını hiç gözlerini kırpmadan canlarını feda eden vatan evlatlarını, şehitlerimizi rahmetle, minnetle yad ediyoruz. Cenabı hak mekanlarını cennet eylesin. Gazilerimize sağlık, sıhhat uzun ömürler diliyoruz. Cenabı hak ordumuza, devletimize, milletimize güç kuvvet versin. Bu akşam burada ve her yerde edeceğimiz dualar öncelikle birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize vesile teşkil etsin. Onları güçlendirsin ve hep birlikte büyük Türkiye’yi oluşturuyoruz ve lider ülke Türkiye’yi oluşturalım diyoruz. Ben tekrar teşrif ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Regaip Kandilinizi tebrik ediyorum” dedi.

 

Konuşmasının ardından Bilecik Belediye Meclis Üyesi Şadan Turhan tarafından dua edilerek, irmik helvası ve şerbet ikramı yapıldı.

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı, daha sonra vatandaşlarla bir araya gelerek, çay içti ve sohbet etti.

GELENEKSEL HELVA VE ŞERBET İKRAMI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin