GENCİ YAŞLISI YÜZLERCE VATANDAŞ TERÖRÜ LANETLEDİ!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son günlerde artan terör saldırıları ve şehit haberlerinin ardından, tepkisini göstermek amacıyla Bilecik’te yüzlerce kişi sokağa döküldü, sloganlar atarak teröre lanet yürüyüşü gerçekleştirdi.



BileÜlkemizde son günlerde yaşanan terör eylemlerini protesto etmek amacıyla sokağa inen Bilecik halkı, BilecikSpor öncülüğünde toplanarak Bilecik sokaklarında slogan atarak teröre lanet yağdırdı.

Bilecik Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan ve burada başlayan yürüyüş vatandaşların ”Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez, Ne mutlu Türküm diyene, Polise uzanan eller kırılsın” sloganları ile Ali Rıza özkay caddesi üzerinden  Belediye Çay bahçesi önüne kadar devam etti. Burada Saygı duruşunda bulunarak istiklal marşını okuyan grup şehitler parkına kadar sloganlar atarak yürüdü.

Yoğun güvenlik önlemleri altında yapılan yürüyüş Şehitler Parkı’nda sona erdi. Burada açıklama yapan Bilecikspor başkanı İsmail Cinoğlu, “Gerçekten bilecik’te vatanını seven, milletini seven, şehidine sahip çıkan bu topluluğa BilecikSpor adına teşekkür ediyorum” dedi.

Cinoğlu konuşmalarına şöyle devam etti;

“İnanın daha kalabalık olmasını isterdik Bilecik zor bir şehir, ben anlamışta değilim ama yinede biz gerekli mesajları siz gibi değerli insanlarla yüzlerce, binlerce değil ama Bilecik’i seven, vatanını seven ve Bu memlekete inanan bu güzel grupla bu güzel anma töreninde, Birlik beraberlik gününde aramızda olduğunuz için hepinizden Allah razı olsun sağolun”

TALİHSİZ AÇIKLAMA!!

Cinoğlu’nun konuşmasının ardından açıklama yapan ÜNİ11 taraftar grubu kadın kolları başkanı Ebru Delibaş, yaptığı talihsiz açıklamada terörü ve işbirlikçilerini lanetlemek yerine hükümete ağır eleştirilerde bulundu. Siyasetin olmayacağı ve herkesimden insanın katılacağı söylenilen yürüyüşte siyasi bir basın açıklamasının yapılması yürüyüşe katılan vatandaşların tepkisine neden oldu…..

Konuşmaların ardından grup olaysız bir şekilde dağıldı.


 

bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

GENCİ YAŞLISI YÜZLERCE VATANDAŞ TERÖRÜ LANETLEDİ!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin