GENÇLERDEN TOPLUMA GENÇLİK MERKEZİ AÇILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Sosyal Etkinlikler Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından projelendirilen ve İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen “Gençlerden Topluma Gençlik Merkezi” açılışı yapıldı.

Gençlerden Topluma Gençlik Merkezi açılışına Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Can, Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant, Bilecik Belediye Meclis Üyesi Ebu Talip Dursun, İl Müftü Yardımcısı Ahmet Tokgöz, İHH Bilecik Temsilcisi Şemsettin Yıldırım, Eğitim-Bir-Sen Bilecik Şube Başkanı Ahmet Selöz ile öğrenciler katıldı. Dua edilmesinin ardından kurdele kesimi ile açılışı yapılan Merkez hakkında bilgi veren Proje İdare Destek Başkanı Kader Başoğlu, proje kapsamında çeşitli konferans, söyleşi, piknik, kamp, doğa yürüyüşleri düzenleyeceklerini ifade etti.

 

Başoğlu ayrıca Çanakkale Gezisi, Arapça, İngilizce, Osmanlıca gibi dil kursları vereceklerini bu kapsamda da katılımcı gençlerin maddi ve manevi donanımının arttırılmasını hedeflediklerini söyledi.

Başoğlu Proje hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 

“Kozmopolit bir yapıya sahip olan toplumumuzun içerisinde önemli yer teşkil eden gençlerimize toplumsal aidiyet duygusu kazandırmak ve bu duyguyu arttırmaktır. Devletimizi, milletimizi, sancağımızı ve tüm insanlığı ileriye taşıyacak, kurtuluşa erdirecek, geleceğe yön verecek gençlerimizi; yaratılmış sevgi ve özelde insan merkezli sevgiye sahip ve milletine hizmeti paha biçilmeyecek manada nimet olarak gören, bu görüşü her daim zaman ve mekân gözetmeksizin kendisine şiar edinebilen münezzeh gençler yetiştirebilmektir.

 

Sadece içinde bulunduğu zamanı, geleceği yaşayacak bir gençlik değil aynı zamanda geçmişini de içinde yaşatabilen, geçmişinden ders alarak geleceğe yön verebilen, geleceğe sağlam adımlarla, başı dik bir şekilde basabilen gençler yetiştirmektir. Geçmişini beğenmeyen, değerlerini sahiplenmeyen, milli gücünün farkına varmayan, hayalleri olmayan, dinin ilerlemeye engel olduğunu iddia eden, zamanını faydasız işler içinde kötü yollara girip yolun sonunda çıkmaza vararak koskoca bir ömrü heba eden bir gençlik oluşumunun karşısında durup ayna tutmaktır.Bu proje kapsamında çeşitli konferans ve söyleşiler, muhabbetimizi geliştirecek piknik ve doğa yürüyüşleri geçmişimiz ve ecdadımızla olan rabıtamızı artıracak Çanakkale Gezisi, Arapça, İngilizce, Osmanlıca gibi dil kursları ve benzeri faaliyetleri düzenlemeyi ve bu kapsamda katılımcılarımızın maddi ve manevi donanımını artırmayı hedeflemekteyiz.”

 

 

GENÇLERDEN TOPLUMA GENÇLİK MERKEZİ AÇILDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. hayırlı olsun Nihat bey inşallah birgün istiklal mahallesinde de açılışlarınızu yapar kurdelenizi kesersiniz.Şeyh Edebali yolu üzerindeki gecekonduları kaldırıp,yeni imarları nezaman açacaksınız.Birazda Bilecik’in o mahallesini görseniz iyiy olur.Biliyorsun sizde o mahallede doğup büyüdünüz.Unutma doğduğun mahalleyi projelendirin artık oraları,imara açın ,verin ihaleye.Çok kötü türbemize giden yol ,iyi çalışmalar.En kısa zamanda projelendirme haberlerini duymak üzere ,saygılarımla

    Cevapla
  2. Bu söylediklerinizin hepsi gençlik spor müdürlüklerinin görevleri arasinda. Topluma ilk önce söylediğiniz özelliklerdeki gençlik yetistirebilmek icin önce adaleti sağlayın. Ses cikartin haksizliga ugrayan genclerin yaninda olun
    .üniversite mezunu olupta fabrika köselerinde çürüyen eğitimli insanlari düsünün.ve vicdaniniza sorun muhasebesini yapin. Rant icin ve politika icin bisey yapiyormus gibi gözükmeyin…. Gercekte ve özde tüm halkimiz icin kucaklayici olun… Sadece bir takim belirli zihniyetteki topluma yönelmeyin…üniversite bitiren genclere iş imkanlari sunun sayin cok degerli gencliği düşünen beyefendiler…

    Cevapla
Bizi Takip Edin