GENÇLERE JUDO BRANŞI TANITILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlikspor Kulübünce yürütülen “Bende spor yapacağım” projesi kapsamında projeye dahil olan 40 öğrenciye judocu sporcular eşliğinde judo branşının tanıtımı yapılarak öğrencilerin kaynaşması sağlandı.

14

Gerçekleştirilen antrenmanda sporcularla bir araya gelerek sporculara judo tekniklerini öğreten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, projedeki öğrencilerle beraber antrenmanı tamamlayarak öğrencilerle judo deneyimlerini paylaştı.

 

‘‘Ben de Spor Yapacağım’’ Projesi, spor yapma imkanı olmayan, yeteneklerini ortaya koyma fırsatı bulamayan gençleri tespit edip, bisiklet sporuna ve diğer branşlarımızdaki sporlarımıza yönlendirerek, gençlerimizi sağlıklı, topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için hayata geçirilmiştir. ‘‘Ben de Spor Yapacağım’’ projesi 14-18 yaş grubundaki gençlere ‘‘sporla, sağlık ve başarı” sloganıyla gençlerimizin vakitlerini verimli değerlendirmelerini ve gençlerimize iyi alışkanlıklar kazandırmayı hedefliyor. Gençlerimizi sosyal yaşamda daha etkin olmaya davet eden proje, tüm bağımlılıklardan ve olumsuz alışkanlıklardan gençlerimizi uzak tutmayı hedefliyor.

2 17  11 10 7

GENÇLERE JUDO BRANŞI TANITILDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin