GENÇLİK YÜRÜDÜ!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te 15-22 Mayıs 2016 tarihleri arasında organize edilen “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası” etkinlikleri kapsamında, Gençlik Hizmetleri ve Spor  İl Müdürlüğü tarafından Gençlik Yürüyüşü yapılarak Atatürk Anıtına çelenk konuldu.

2

Gerçekleştirilen Yürüyüşe, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Gençlik Merkezi Müdür v. Hasan Kocatepe, antrenör, sporcu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

4

Gerçekleştirilen Gençlik Yürüyüşü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü önünden başlayıp Valilik Tören Alanında sona erdi.  Valilik Tören Alanında düzenlenen program ise, Atatürk Anıtına çelenk konulması, Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

Bilecik’te Gençlik Haftası etkinliklerinin başladığını belirterek günün anlam ve önemine değinen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız;

‘‘Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından 81 il merkezimizde her yıl 15-19 Mayıs Gençlik Haftası ve Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanmaktadır.” Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk; “Her şey unutulur fakat biz her şeyi gençliğe bırakacağız. O gençlik ki hiçbir şeyi unutmayacaktır. Geleceğin ışık saçan çiçekleri onlardır. Bütün umudum gençliktir.” Diyerek gençliğin önemini. “ Ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim” diyerek’te sporun ve sporcunun önemini ifade ederek gençliğe ve spora verdiği önemi göstermiştir. ülkemizin özgür ve bağımsız bir ülke olması için bu cennet vatanımız ve bizler için şehit olan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hepinize saygılar sunuyorum” diye konuştu.

GENÇLİK YÜRÜDÜ!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin