GO-KART PİSTİ AÇILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda hizmete giren ve vizyon projelerden biri olan Vadipark olarak adlandırılan Karasu Gençlik ve Yaşam Adası’nda hazırlanan Bilecik’in ilk Go-Kart pisti, vatandaşların hizmetine girdi.

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve 11 dev projeden biri olan ve içerisinde; Go kart, skuaj alanı, basketbol ve tenis sahaları, restaurant, market, piknik, dinlence ve yürüyüş alanları yer alan bölgede hizmete giren Go-Kart pisti standartlara uygun şekilde hazırlanarak, vatandaşlarımızın hizmetine girdi.

 

 

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından turizm alanında ”Yılın Belediye Başkanı” ve Sağlıklı Kentler Birliği tarafından ödüle layık görülen Karasu Gençlik ve Yaşam Adasında yer alan Go-Kart pisti bu anlamda vatandaşın isteklerine cevap vermiş olacak.

ADRENALİN TUTKUNLARI İÇİN GÜZEL BİR MEKAN

Hem gençlerin, hem de ailelerin hoşça zaman geçirebilecekleri şekilde farklı alternatiflerle hazırlanan Karasu Vadi Parkta hizmete giren Go-Kart pisti, verdiği hizmetler ile adrenalin tutkunları için güzel bir mekan haline getirildi.

 

 

300 metrelik parkuru ve standartlara uygun yapısıyla hizmet veren Go-Kart pisti; gündüz 12:00 saatleri itibariyle gece 24:00’e kadar insanların hizmetine açık olacak.

 

 

”BİLECİK’TE VATANDAŞLARIMIZIN HER ALANDAKİ İHTİYAÇLARINA CEVAP VERMEK AMACINDAYIZ”

Karasu Vadi Parkta gerçekleştirilen hizmet hakkında kısa bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi olarak vatandaşlarımızın her alandaki ihtiyaçlarına cevap vermek amacını taşıdıklarını belirterek, ”İlimizin ilk Go-Kart pisti, bütün standartlara uygun şekilde hazırlanarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Bizler hemşehrilerimizin her hizmetin en iyisine layık olduğunu düşünüyor ve bu anlamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemlerde daha güzel ve farklı hizmetleri vatandaşlarımız ile buluşturacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

Dinlenme ve eğlenme alanlarında vatandaşlara hizmet veren ve şehrin cazibe noktalarından biri haline gelen Karasu Vadi Park’ta hizmet vermeye başlayan Go-Kart pisti, ilimize bağlı ulaşım ağlarının güçlenmesi ile birlikte ilçe ve yakın şehirlerden de konuklarını ağırlama imkanı sunuyor.


İLGİLİ HABER

GO-KART PİSTİ AÇILDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Ne kadar

    Cevapla
Bizi Takip Edin