Gölpark’ta Sosyal Tesisleri Hizmete Açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Gölpark’a Şeyh Edebali Üniversitesi’ne ait olan Pelitözü Sosyal Tesisleri Restoranı’nın açılışı gerçekleştirildi.

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Bilecik 2. Jandarma Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Tanju Selçuk Yücel, Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, Bilecik İl Jandarma Komutanı Hacı Mehmet İnce, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, CHP İl Başkanı Metin Yaşar ve kurum müdürleri katıldı.

 

Protokol üyeleri tarafından kurdele kesilerek, Pelitözü Sosyal Tesisleri Restoranı’nın açılışı yapıldı.

Kurdale kesimi sonrası konuşan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, “tesislerin iki kısımdan olduğunu belirterek,”Alt kısım restoran kısmı. Burayı bir müstecire kiraya verdik. Şuanda müstecir işletiyor burayı. Yemekten sonra yukarıya misafirhanemizin olduğu kısma da geçeceğiz. Üst kısım üst katlar misafirhanemizden oluşuyor Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi misafirhanesi. Henüz hizmete girmedi. Yakın zamanda hazırlıklar tamamlanıp misafirhanemizde açılacak. Tabi halka da açıktır aynı zamanda. Diğer üniversite dışından personelde burada gelip konaklayabilecek. Bizim özellikle kendi yurtdışından gelen öğrencilerimiz oluyor. Erasmus öğrencilerimiz onları konaklaması, kendi personelimizin veya şehir dışından, diğer üniversitelerden üniversitemize gelen ziyaretlere gelen sempozyum vs. gibi konaklamalar için kullanılacak misafirhane. Gelir amaçlı değil zaten. Asıl konaklamayı karşılamak, bu ihtiyacı gidermek için hazırladığımız bir proje aslında” dedi.

Gölpark’ta Sosyal Tesisleri Hizmete Açıldı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 30 Ocak 2018, 18:03

    sayın rektörüm üniversitede profesyonel liglerde temsil edecek spor külübüü istiyoruzz spor seven birisii olarakk

    Cevapla
Bizi Takip Edin