GÖLPAZARI’NDA DOĞALGAZ İÇİN İLK KAZMA VURULDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde yaklaşık beş yıl süren hazırlık döneminin ardından dün itibariyle ilçe merkezinde doğalgaz için ilk kazma vurularak çalışmalara başlandı.

golpazari_dogalgaz_haber228 (1)

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı, hemşehrimiz Fatih Dönmez yıllardır bir türlü yatırımı başlatılamayan Gölpazarı doğalgaz hattının başlaması için geçen ay memleketine gelerek müjdeyi vermişti. 3 etap olarak planlanan Gölpazarı doğalgaz hattının yapım işlerinin 1.ve 2.etaplarına iki farklı müteahhit aynı anda başladı.

 

Vezirhan – Gölpazarı arasında bulunan 25 km ana iletim hattına Yitaş İnş.Ltd.Şti tarafından başlandı.Aynı anda 2. etap olan 18 km Gölpazarı şehir merkezi doğalgaz dağıtım hattına da Gölpazarı Belediyesi işbirliği ile AK-YIL Doğalgaz İnş. Nak. Gıda.tic ve San. Ltd.Şti tarafından başlandı. 2016 yılı içerisinde tamamlanacak olan etaplar bittiğinde Gölpazarı doğalgaza kavuşacak. 12 km’den oluşan 3. etap doğalgaz hattı da 2017 de bittiğinde Gölpazarı’nın bütün noktalarına doğalgaz ulaşmış olacak.

 
Öte yandan, İlçe merkezinde belediye tarafından yapımı devam eden içme suyu şebeke inşaatı ve kanalizasyon inşaatı ile birlikte çalışmalarına başlanan doğalgaz yapım işleri belediye fen işlerinin koordinatörlüğünde eş zamanlı yürütülerek kısa bir süre zarfında ilçenin tüm altyapısı tamamlanarak ilçe halkının hizmetine sunulacağı ifade edildi.


İLGİLİ HABER

  

GÖLPAZARI’NDA DOĞALGAZ İÇİN İLK KAZMA VURULDU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin