GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMIYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Malezya’nın güneyinde bulunan Felda köyünde yaşayan çiftçi İbrahim Basir’in paylaştığı yeni doğan keçi yavrusunun fotoğrafları sosyal medyada bir anda ünlü oldu. Doğumundan sonra fazla yaşamayan oğlağın cansız bedeni Veteriner Hizmetleri Departmanı’na teslim edildi.

PARA TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİ

Köylüler, 63 yaşındaki Basir’e oğlağın cansız bedeni için para teklif etti. Lakin yaşlı adam, uzmanların tuhaf görünüşlü oğlak bedenini incelemesini paraya tercih etti. İbrahim yerel basına yaptığı açıklamada, ilk başta bebek yüzüne benzeyen suratı olan, yeni doğan oğlağı görünce şok yaşadığını belirtti.

“GÖBEK KORDONU YOKTU”

İbrahim Basir çiftliğinde çalışan Cemalettin Abdülsamed’in (50) ilk olarak kendisine bir keçisinin yavru doğurduğunu, bu oğlağın bebek yüzüne benzeyen bir yüzü olduğunu söylediğini aktardı. Basir; “Kontrol etmeye gittiğimde şok yaşadım aynı zamanda hayranlıkla baktım. Oğlağın yüzü, burnu, kısa bacakları hatta vücudunun yumuşaklığı bir bebeği andırıyordu. Açık kahverengi postu ve geri kalan bedeni ise bir oğlağa benziyordu. Keçi yavrusunun göbek kordonu da yoktu.” sözleriyle yaşadığı sıradışı tecrübeyi aktardı.

KEÇİ YAVRUSUNU ANNESİNİN ÖLDÜRDÜĞÜNE İNANIYOR

İbrahim, oğlağı annesinin çiğneyerek öldürdüğüne inandığını belirterek; “Bölgedeki veteriner ofisine götürmek için oğlağın cansız bedenini içi buz dolu bir plastik kutuya koyduk.”açıklamasını yaptı.

GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMIYOR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin