Görüşme Yapıldı İş Yeri Alındı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaneli Tarım Kredi Kooperatifi yanında bir satış mağazası kurulacak yöresel ürünler satışa sunulacak.

Geçtiğimiz günlerde Tarım Kredi Genel Müdürü Dr. Fahrettin Poyraz Osmaneli’yi ziyaret ederek Başkan Münür Şahin ile bir araya gelmişti.

Bu ziyaret sonrası Osmaneli Tarım Kredi Kooperatifi yanında bir satış mağazası kurulması ve Osmaneli Belediyesinin yöresel ürünlerinden salça ve Ayva lokumunun Tarım Kredi Kooperatifleri satış mağazalarında satılması gündeme gelmişti.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri TK Sera A.Ş. Osmaneli Belediyesi Ticaret Bakanlığı onaylı toptancı halinden iş yeri aldı. Osmaneli üzerinden tüm Türkiye’ye tarımsal ürün sevk edecek faaliyetler için yerini hazırlayan Sera A.Ş., Belediye’nin yöresel ürünlerinden Salça ve Ayva Lokumu’nu tüm ülkeye sevk edecek.

Belediye Başkanı Münür Şahin, “Cumhurbaşkanımızın üreticileri desteklemek ve direk üreticiden tüketiciye tarımsal ürün vermek amacıyla başlattığı projenin bir parçası da Osmaneli’de gerçekleşmiş oldu. Osmaneli’ye üç dönem Milletvekilliği döneminde büyük katkılar sağlayan Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Dr. Fahrettin Poyraz yeni görevinde de, ilçemiz ve ilimiz tarımına çok önemli destekleri sağlamaya devam ediyor. Değerli Genel Müdürümüze çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Görüşme Yapıldı İş Yeri Alındı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 17 Ekim 2019, 14:39

    belediyenin iş üvenliği sirketi kime verildii sayın münir baskann birsey varsa herkezz bilsinnn

    Cevapla
Bizi Takip Edin