GÖRÜŞÜLMEDİK MAHALLE SAKİNİ KALMAYACAK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Nihat Can SKM çalışmaları kapsamında İstasyon ve Soğuksu Mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Eşi Nesrin Can, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Gençlik Kolları Başkanı Onur Karaman, mahalle sorumluları ve partililerle birlikte; İstasyon ve Soğuksu Mahallerinin Muhtarları ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’Dinlemediğimiz, görüşmediğimiz mahalle sakinimiz ve insanımız kalmayacak’’ dedi.

 

Göreve geldiği ilk günden bu yana vatandaşlarla iç içe olan Belediye Başkanı Nihat Can, İstasyon ve Soğuksu Mahalle sakinleri ile buluşarak, talep ve görüşlerini dinledi.

Bilecik’i Birlikte Yöneteceğiz düşüncesi ile vatandaşlarımızın görüşüne önem verdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’SKM çalışmalarımız kapsamında Merkez İlçe Başkanımız Nail Öztürk, Gençlik Kolları Başkanımız Onur Karaman ve partililerimizle birlikte; İstasyon ve Soğuksu Mahallerimizin Değerli Muhtarları ve mahalle sakinleri ile bir araya geldik. Haydi Bismillah diyerek çıktığımız hizmet yolculuğunda şu ana kadar yaptıklarımızı ve bundan sonra yapacaklarımızı vatandaşlarımıza anlattık. Ayrıca mahalle sakinlerimizin isteklerini ve görüşlerini aldık. İnşallah en kısa zamanda mahalle sakinlerimizin taleplerini yerine getirmek için daha çok çalışacağız. Çalışmalarımız ve gayretimizle bütün mahallelerimizde güzel eserleri ve hizmetleri gerçekleştireceğimize inanıyorum.’’ ifadelerini kullandı.

 

Mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Nihat Can ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

GÖRÜŞÜLMEDİK MAHALLE SAKİNİ KALMAYACAK
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin