HACI ADAYLARI DUALARLA KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te Diyanet İşleri Başkanlığının organizasyonuyla kutsal topraklara gitmek için yola çıkan 108 hacı adayı dualarla uğurlandı.

 

İl Müftüsü Necati Akkuş, Cumhuriyet meydanındaki uğurlama progrmaında yaptığı konuşmada, “Oraya vardığınızda dünyanın değişik ülkelerinden, İslam ülkelerinden insanlar göreceksiniz.

DSC_1235

Onlar bizi Osmanlı’nın torunları olarak görüyorlar. Onlar bizi, İslam dünyasının lideri, önderi olarak görüyorlar, onların bizlerde umutları var, bizlerden beklentileri var. Dolayısıyla onlara karşı babacan davranın, onlara karşı merhametli davranın ve onları kucaklayın. Bağrınıza basın, umutlarını söndürmeyin. Mağdurlar, mazlumlar İslam coğrafyasındaki bütün ezilmiş Müslümanlar bizim ayağa kalkmamızı ve onları derleyip toparlayıp kanatlarımızın altına almamızı, yüceltmemizi, izzet ve ikbal ile dünya hayatını yaşamamızı arzu ediyorlar. Milletimizin onurunu, şahsiyetini, prestijini üzerinizde taşımayı ihmal etmeyin. Onlara karşı göstereceğiniz tavır, hal ve hareketler bu şekilde olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

 

Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan hacı adayları; Belediye Başkanı Vekili Nihat Can ve eşi Nesrin Can, İl Müftüsü Necati Akkuş ve vatandaşların katıldığı uğurlama programında belediye tarafından hacı adaylarına Nar ve Ayva lokumlarını ikram edilirken hacı adayları yapılan duaların ardından kutsal topraklara doğru Bilecik’ten ayrıldı.

1_960 3_960 DSC_1206 DSC_1207 DSC_1208 DSC_1209 DSC_1212 DSC_1215 DSC_1216 DSC_1219 DSC_1221 DSC_1223 DSC_1227 DSC_1229 DSC_1230  DSC_1237 DSC_1238 DSC_1240 1

HACI ADAYLARI DUALARLA KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Rabbim bize de nasip et. Biz ne zaman gideceğiz, gidebilecek miyiz? Sen bilirsin Allah’ ım. Ama yönümüz hep o yöne İnşAllah. Döndürme bizi dönüp arkasını kaçanlardan, korkaklardan eyleme. Hainlerden, ihanetten bizi beri eyle Allah’ım.

    Cevapla
Bizi Takip Edin