Halime Aynur: terörden medet umanlar bu beklentilerine asla kavuşamayacaklar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Baro Başkanı Halime Aynur,terörden medet umanların bu beklentilerine asla kavuşamayacaklarını söyledi.

Bilecik Baro Başkanı Av. Halime Aynur, Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi’nin hayatını kaybettiği ve 2 polis memurunun şehit düştüğü saldırının ardından yazılı bir basın açıklaması yayınladı.

Aynur, ” Tarihi bölgede, bir çok medeniyete beşiklik etmiş, ev sahipliği yapmış bu kadim bölgede, insanlığın ortak mekanında silah, çatışma, istemiyoruz…” derken, Diyarbakır Baro Başkanı Av. Tahir Elçi’nin basın açıklaması sırasında başından aldığı tek kurşunla hayatını kaybettiğini ve iki polisimizin şehit düştüğünü hatırlatarak, herkesi derin bir endişe ve üzüntüye sürükleyen şiddeti nefretle kınadığını, sorumluların derhal yakalanarak adalete teslim edilmelerini beklediklerini kaydetti.

”Terörden medet umanlar unutmasınlar ki bu beklentilerine asla kavuşamayacaklardır.”
Aynur, terörden medet umanların bu beklentilerine asla kavuşamayacaklarını, bu ülkede terörden medet umanlara bu umdukları menfaati yaşatmayacak kadar yürekli ve kararlı insanların bulunduğunu söyledi.
Aynur, Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçiye ve şehit polislerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, Milletimize, tüm hukuk ve emniyet camiasına başsağlığı diledi.

Halime Aynur: terörden medet umanlar bu beklentilerine asla kavuşamayacaklar
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin