HALK EĞİTİM MERKEZİ YIL SONU SERGİSİ AÇILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Halk Eğitim Merkezi’nde 2016-2017 eğitim öğretim yılında merkezde ve mahallelerde açılan kursların, “Yıl Sonu Sergi”si düzenlenen törenle açıldı.

Açılış konuşmasını yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Levent Susam kurumda yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek “ Yetişkin eğitimin amacı sadece bilgi aktarmak değil belki de en önemli amacı davranış kazandırmaktır. Biz bunun bilincindeyiz. Toplumda okur- yazarlık oranını artırmak bizim işimizdir. Bireylere mesleki bilgi ve beceri kazandırmak, çalışanların işlerinde ilerlemeleri için gelişen teknolojiden ve yeniliklerden haberdar olmasını sağlamak bizim işimizdir. Örgün eğitimden yeterince yararlanamamış çocuklarımızın eğitim ve öğretim hayatlarına destek eğitimleri vermek bizim işimizdir. Eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanmasına yardımcı olmak bizim işimizdir. Anne ve babaların çocuk yetiştirme konusunda ki eksikliğini giderme yolunda yardımcı olmak bizim işimizdir. Bireyleri toplumsallaştırmak ve üretkenliği sağlayıcı davranış değişiklikleri oluşturmak bizim işimizdir. Bizim için en büyük takdir en büyük memnuniyet en büyük kazanç budur” dedi.

 

 

Çalışmalarına sürekli destek veren ve ilgisini esirgemeyen Kaymakam Hasan Yaman’a, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve belediye personeline, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik’e ve çalışma arkadaşlarına, kursların açılmasında destek olan tüm okul yöneticilerine, çalışma arkadaşları ve kursiyerler adına teşekkür eden Susam “Büyük işleri büyük adamlar yaparlar ancak hiçbir zaman yalnız değildirler” diye bir söz okumuştum. Bugün ve bundan önce böyle güzel işler çıkarabildi isek bunda en büyük pay özverili öğretmenlerimin, usta öğreticilerimin ve kursiyerlerimizindir. Hepsine huzurlarınız da teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

 
Konuşmanın ardından El Sanatları Kursu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan kıyafetlerden oluşan defile sergilendi. Birbirinden güzel kıyafetlerin sergilendiği defile büyük beğeni kazandı. Halk oyunları gösterisi ve mini Türk Halk Müziği Konseri’nin ardından kursiyerlere temsili olarak kurs bitirme belgeleri verildi

 

 

Programın devamında protokol üyeleri tarafından sergi açılışı gerçekleştirildi. Kaymakam Yaman ve beraberindekiler sergiyi gezerek kurs öğretmenlerinden bilgi aldı. Birbirinden güzel el emeği göz nuru el işlerinin sergilendiği Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi 4 gün boyunca ziyaret edilebilecek.

HALK EĞİTİM MERKEZİ YIL SONU SERGİSİ AÇILDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin