HALTER TAKIMI 3 KUPA VE 11 MADALYA İLE DÖNDÜ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Halter Takımı, Düzce’de gerçekleştirilen turnuvada 3 kupa ve 11 madalya ile döndü.

18 Mart Çanakkale Şehitlerimizin anısına Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Düzce Halter İl Temsilciliği’nin düzenlediği 18 Mart Zafer Kupası 18 Temmuz Spor Salonunda yapıldı.

 

Halter Takımı erkek ve bayanlar kategorisinde 11 sporcunun katıldığı turnuva sonucu sporcuları takım halinde erkeklerde 3.’lük ve bayanlarda 2.’lik ile ilimize birer kupa kazandırdılar.

 

Halter Takımı’ndan Ahmet Barış Öztürk turnuvanın en teknik sporcusu seçildiği  müsabakalarda, Bilecik Belediyespor Halter Takımı farklı sıkletlerde bayanlarda Edanur Kovuncu 1., Ecem Tırpancı 2., Esra Gürol 1. Melike Akçapınar 2., Zeynep Çankaya 4. Olurken, erkeklerde Ahmet Barış Öztürk 4., Bahadır Erdal 3., Halil Güven 4., Utku Açıkgöz 4., Enes Yıldırım 3, Mustafa Talha Çalışkan 3. Oldu.

 

Halter Antrenörü Caner Özteke, ”Katıldığımız turnuvalarda ilimizi en güzel bir şekilde temsil ediyoruz. Özellikle ilk kurulduğumuz bugüne devam eden sporcularımızdan müsabakalarda hep başarıyı yakalayabiliyoruz. Bilecik Belediyespor Halter Takımı olarak Türkiye’de klasmanlarımızda söz sahibi olmayı başardık. Geçtiğimiz ay Kayseri’den 4 madalya ile dönmüştük. Şimdide Düzce’den 3 kupa, yine A takımı sporcularımızla madalya ile döndük. Bilecik’in adını her turnuvada başarı ile temsil etmekten büyük gurur duyuyoruz” dedi.

 

Özteke konuşmasının devamında; “Bilecik Beledispor Kulübü adına turnuvalara katılıyoruz. Bizlere ulaşım ve konaklama konusunda desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Selim Yağcı olmak üzere tüm personeline sporcularım ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Ayrıca Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Arslan Yıldız’a bizlere sundukları imkan ve destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bizlere bu imkanlar verildikçe ilimizin adını halterde duyurmaya devam edeceğiz” ifadeleri kullandı.

HALTER TAKIMI 3 KUPA VE 11 MADALYA İLE DÖNDÜ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Tebrikler çoçuklar afferim size bileciğimizi en güzel şekilde tanıtın

    Cevapla
Bizi Takip Edin