HAREKETE GEÇTİLER!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından “Avrupa Hareketlilik Haftası” etkinliği düzenlendi.

Muhsin Yazıcıoğlu Spor ve Yaşam Alanı’nda düzenlenen etkinlikte Bilecik Belediyesi Çocuk Akademisi öğrencileri ve huzurevi sakinleri spor aktivitesi gerçekleştirdi.

 

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, burada yaptığı konuşmada, geçtiğimiz yıl başlattıkları proje ile Avrupa Hareketlilik Haftası’nı değişik etkinliklerle değerlendirdiklerini söyledi.

 

Belediye olarak Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında her gün bir mahallede halkı teşvik etme noktasında programlar düzenlediklerini belirten Yağcı, şöyle konuştu:

“Bugün genciyle, yaşlısıyla Bilecik hareketleniyor projesi kapsamı içerisinde bir güzel organizasyonu gerçekleştirdik. Çağımızın artık durağanlaştığı, teknolojinin ön plana geçtiği ve hareketliliğin azaldığı bir dönem içerisinde bilgisayarların başında hayatın geçtiği bir dönem içerisinde sağlıklı nesilleri elde etmek ve kaliteli bir şekilde hayatımızı devam ettirebilmek için hayatımıza hareketliliği katmak zorundayız. Önemli olan bunu bu hafta içerisinde yapmak değil, hayatımızın her safhasına yaymak.”

 

Programa AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Karayiğit, Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Can da katıldı.


İLGİLİ HABERLER:

HAREKETE GEÇTİLER!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin