HAREKETE GEÇTİLER!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

23-29 Mayıs Hareket Haftası dolayısıyla Bilecik Belediyesi ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğinde “Hareketli Yaşam” etkinliği düzenlendi.



Muhsin Yazıcıoğlu Spor ve Yaşam Alanı’nda düzenlenen etkinliğe Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Emniyet Müdür Vekili Hicri Görgün, Bilecik Belediyesi spor merkezi üyeleri ve huzur evi sakinleri katıldı._DSC0477

Fiziksel Aktivite’nin desteklenmesi amacıyla  Muhsin Yazıcıoğlu Spor ve Yaşam Alanı’nda düzenlenen etkinlikte, Bilecik Belediyesi Kadın Spor Salonu kursiyerleri ve huzurevi sakinleri tarafından müzik eşliğinde aerobik hareketler yapıldı.

Erkeklerin kahvelerde oturmak yerine zamanlarını sporla ve hareketlilikle geçirmeleri gerektiğinin altını çizen Bilecik Belediye başkanı Selim Yağcı, “Belediye Başkanlığı olarak hareketliliği sağlama noktasında hocalarımız eşliğinde özellikle kadınlara aktivite alanları tespit edip yapıyoruz ve bunların da sayılarını çoğaltmak istiyoruz. Şu anda 800 kayıtlı üyemiz var ve günlük olarak 4 seans kongre merkezimizde hareketlilik ve spor yapma noktasında etkinlikler devam ediyor. İstedik ki bugün büyüklerimizi de bu kapsama dahil edelim. Onlar da sağ olsunlar teşrif ettiler. Güne büyük bir anlam kazandırdılar.” ifadelerini kullandı.

_DSC0429 _DSC0432 _DSC0443 _DSC0414 _DSC0428

 

 

HAREKETE GEÇTİLER!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin